Charley houdt van haar werk. Zelfs als ze een dagje vrij is kan ze het toch niet nalaten om een striptease te doen. Dit keer was ze een dagje naar zee om van het mooie weer te genieten en voordat ze het zelf doorhad was ze al weer bezig om zich sensueel uit te kleden en stond ze opeens helemaal naakt. Dat gebeurt haar wel vaker en ondanks dat haar voormalige schoonvader het wel wist te waarderen, bleek het bij de moeder van haar ex-vriend niet echt in goede aarde te vallen.

Striptease bij de zee

Vandaar dat ze nu alleen nog op plekken oefent waar ze zeker weet dat ze niet lastig gevallen wordt door geile mannen of, aangezien biseksueel zijn helemaal hot is, geile vrouwen. We zouden haar graag uit willen nodigen om bij ons op de redactie te komen oefenen. We hebben een complete relaxkamer, inclusief paaldans paal en ronddraaiend podium, voor dit soort doeleinden.

Kunnen we er misschien wel een soort van cursus voor de buurvrouwen van maken, dat Charley ze de fijne kneepjes van het vak leert, zodat we er helemaal voor gaan zitten als ze zich “per ongeluk” voor het raam aan het uitkleden zijn. Dat we een sekssite runnen schijnt een onbedwingbare aantrekkingskracht op vrouwen te hebben.

Tenminste, bij ons in de buurt. Het is niet dat we op feestjes en partijen gaan melden waar we mee bezig zijn en de vrouwen soppend in ons kielzog volgen, als we op een gepast tijdstip naar de buurtkroeg vertrekken. We hebben het een paar keer gedaan, met als gevolg dat er weer wat ruimte op de verjaardagskalender is gekomen.

Dus Charley, je kan niet alleen bij ons komen oefenen om de perfecte striptease onder de knie te krijgen, je bent ook genomineerd voor “De Mooiste Vrouwen Verkiezing van de Maand Januari, 2016“. Mocht je als winnares uit de bus komen, dan laten we dat per email weten. Daar staat ook het adres van onze buurtkroeg in, want het leek ons wel leuk dat je als afsluiter van de VriMiBo, die begint meestal ergens op donderdagmiddag, een showtje weggeeft.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen

———————————————–
[poll id=”115″]