Danielle Trixie, sexy lingerie, doet een striptease in de keuken


4.75/5 (4)

Danielle Trixie is de ideale huisvrouw. Want naast het feit dat haar huis van onder tot boven er spic en span uitziet, en het eten altijd op tijd op tafel klaarstaat, is ze ook nog eens zo geil als een pak boter. Haar echtgenoot is het al een beetje gewend dat ze in sexy lingerie in de keuken de aardappels aan het koken is. Als hij na zijn werk in de luie stoel gaat zitten, is de kans groot dat Danielle de aardappels even ietsje zachter zet en hem begint te pijpen.

Danielle Trixie doet een striptease in de keuken

Vervolgens haalt ze een biertje voor hem en zegt dat het eten nog niet klaar is en of hij tot die tijd zin heeft om naar het sportkanaal te kijken. Nadat ze heerlijk gegeten hebben, ze is namelijk ook nog een keukenprinsesje, staat ze op en trekt ze hem mee naar boven, naar de slaapkamer. Daar hebben ze seks totdat het tijd is om voetbal te kijken en ze hem zachtjes pijpt terwijl hij naar zijn favoriete club aan het kijken is.

Hmmm…. Een ideale vrouw is ok, maar dit klinkt net een beetje te ideaal. Er moet vast een addertje onder het gras zitten.Mature Fuck

Danielle Trixie in sexy lingerie in de keuken

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 521


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jenni Lynn, blonde schoonheid met lange neuk me laarzen
Jenni Lynn, heeft sexy lingerie en lange “Neuk Me” laarzen aan

Jenni Lynn is een knappe blonde Playboy Cybergirl die een paar mooie grote en pronte tieten heeft en een heerlijk...

Sluiten