Candy Alexa is een vrouw met een doel, ze wil aandacht en het liefst meteen. Ze weet ook precies hoe ze dat voor elkaar moet krijgen, op een manier die weinig mannen weten te weerstaan. Deze Russische babe zet zonder gêne haar wapens in de strijd en ze begint gewoon met haar grote borsten. Bij de meneer die op de bank iets aan het lezen is, is dat meer dan voldoende. Waarschijnlijk was zijn leesvoer al niet zo interessant en dan zijn tieten altijd een welkome afwisseling.

Candy Alexa wil aandacht

Wat daarna volgt is een heerlijke neukpartij op de antieke bank met meerdere standjes. Als hij klaarkomt, doet hij dat over haar grote borsten. Iedereen tevreden, Candy Alexa heeft de aandacht gekregen die ze nodig heeft en de meneer die aan het lezen was is over haar twee aandachtspunten klaargekomen.

Om een goed beeld te krijgen van Candy, hebben we hieronder een setje foto’s van haar staan. Waarschijnlijk wel een vrouw die je genoeg aandacht zou geven, behalve misschien dan als Studio Sport aanstaat, er geklaverjast moet worden, het weer tijd is om te gaan vissen of er is iets goeds op tv.

?wi=339495&ws=semet

Ze ziet er goed uit in lingerie