Brittney Shumaker, Cybergirl van juli, en terecht


5/5 (7)

Dat Brittney Shumaker Cybergirl van de maand juli, 2015, is geworden, is niet meer dan terecht. Het is gewoon een lekker wijf, die er in lingerie nog heter uitziet. Bij de Playboy weten ze wel een beetje wat mooie vrouwen zijn. Het is een beetje als bij onze “Mooiste Vrouwen van de Maand“, verkiezing, met een klein verschilletje.

Brittney, Cybergirl van de maand juli

Brittney krijgt een belletje van de Playboy dat ze gewonnen heeft en of ze tegen vorstelijke betaling nog een keertje wil op komen draven voor een photoshoot. Wij mailen naar een adres dat we ergens op het internet opgeduikeld hebben en waarvan wij denken dat aan de winnares toebehoort. Daarin zeggen we dat ze de prijs van de maand gewonnen heeft en of ze nog wat exclusieve foto’s op wil sturen. Die moeten dan wel gemaakt zijn door een professionele fotograaf en de setting mag ook wel wat kosten. Geheel betaald door het model natuurlijk, want het is niet zomaar een prijs die je krijgt.

Tot nu toe heeft geen van de dames gereageerd, behalve eentje met “fuck of with your cunt price“, maar daar laten we ons niet door stoppen. Eens zal de maandprijs van Seks Met nog exclusiever zijn dan Cybergirl van de maand. Dan hoeven we Brittney Shumaker niet eens te bellen, maar staat ze met stroopwafels voor de deur van de redactie: “of ze alsjeblieft een paar foto’s mag laten maken door onze fotograaf“.

Op de trap naar boven komt ze dan Hailee Rain tegen, die net naar buiten gaat en ook al erg graag wil winnen. Die had geen stroopwafels bij zich maar ze gaf wel een demonstratie pijpen voor gevorderden. Het zal een moeilijke keuze gaan worden.

In ieder geval nomineren we Brittney Shumaker ook voor de “Mooiste Vrouwen van de Maand Juli, 2015“, verkiezing. Kijken of ze die ook kan winnen.

britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-01 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-02 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-03 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-04


Seksdating Senioren

britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-05 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-06 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-07 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-08 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-09 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-10 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-11 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-12 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-13 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-14 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-15 britney-shumaker-blonde-babe-gaat-naakt-16

 


————————————–
Aan het laden

Britney, is ze heet of niet?

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 3.358


Author: Seks Met

Share This Post On

1 Comment

  1. Jij hebt een overweldigend lekker lijfje en dat zou ik pakken en overal willen kussen

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hailee Rain, knappe brunette met grote borsten, helemaal bloot

Hailee Rain heeft zo te zien een pruik op dus het zou best een blondine kunnen zijn, die zich stiekem...

Sluiten