Iveta C is een mooie vrouw met rood haar en een paar fijne grote borsten. Ze heeft blijkbaar net opgetreden, ze speelt topless gitaar en zingt liedjes, en is toegekomen aan het slotstuk van haar show. Daarin kleedt ze zich helemaal uit en gaat geil doen op een barkruk.

Mooie vrouw met rood haar, naakt op een barkruk

Ze heeft in ieder geval optredens genoeg en vaak zijn dat privé optredens bij iemand thuis en hoeft ze niet eens te zingen, maar gaat gelijk door naar het klapstuk van haar show. Meestal heeft ze dan haar fluit ook meegenomen en blijkt de legendarische quote van Michelle uit American Pie: “This one time, at band camp, I stuck a flute in my pussy” zeer toepasselijk te zijn.

Een veelzijdig artieste dus, die je graag tussen de schuifdeuren ziet optreden. Ze krijgt overigens hier een perfect podium om op te treden want ze is genomineerd voor de “Mooiste Vrouwen van de Maand Oktober” verkiezing. Mocht ze er met de jaarprijs van doorgaan dan sturen we haar natuurlijk een mailtje om te vragen of ze geen speciaal optreden wil doen. Gratis natuurlijk, want zo’n prijs is al meer dan genoeg eer.

50 liefde datingsite
hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-01 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-02 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-03 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-04 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-05 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-06

Geile groep meiden, webcamsex

hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-07 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-08 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-09 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-10 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-11 hot-chick-in-tight-jeans-naked-on-a-barstool-12

————————————————————-

[poll id=”77″]