We hebben helaas geen naam die hoort bij deze mooie blonde jonge vrouw. Is altijd lastig als we dan gaan melden, dat we in de toekomst maar al te graag meer foto’s van haar neer willen gaan zetten. Dat is namelijk wel het plan, maar zonder naam is het een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg.

Een opwindende striptease

Normaal weet onze stagiair met een reversed face recognition software dingetje altijd wel achter de naam van een onbekende dame te komen, maar nu schiet zijn software te kort en is hij de hele ochtend al druk aan het rammen op z’n toetsenbord en mompelt hij de hele tijd: “Het moet werken! Het moet werken! Het moet werken!

We hebben hem een kopje rustgevende Ginseng thee gebracht en hebben de deur van zijn kantoor achter ons dichtgedaan. Morgen gaan we nog wel even een keertje kijken en gooien als hij nog druk aan het typen is, een paar boterhammen naar binnen. Als er daarna nog steeds stoom uit zijn oren komt, dan dragen wij zijn lot over aan de “Melkboer Milf” die meestal  wel in staat is om hem rustig te krijgen.

Dan gaat de deur van zijn kantoor op slot en komt ze een uurtje of drie later met verwilderde haren en een gelukzalige glimlach op haar gezicht weer naar buiten, gevolgd door de stagiair die dan meestal: “en nu pizza en bier!” roept. Eén keer hebben we de fout gemaakt om te vragen of het hem gelukt was, waarop hij een krampachtige gezichtsuitdrukking kreeg en huilend zijn kantoor weer in ging.

Vanaf dat moment hebben we het alleen nog maar over rustige dingen met hem en mag de “Melkboer Milf” hem voortaan zijn Ginseng thee gaan brengen.

Dat was weer even een korte update van de perikelen op het hoofdkantoor van Seks Met en we schakelen dan nu ook snel over naar de mooie jonge blonde vrouw die een opwindend striptease aan het doen is.

sex contact sexdate parade
Knappe blonde vrouw doet een opwindende striptease Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 10 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 09 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 08 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 13 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 12 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 11

Flirt met Vrouwen
Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 03 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 14 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 15 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 01 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 02 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 04 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 05 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 06 Blonde jonge vrouw doet opwindende striptease 07