Destiny Moody is een bloedmooie jonge vrouw die het wat killetjes heeft. Haar remedie is simpel en doeltreffend: gewoon wat extra warme witte lingerie aandoen. Door de bontkraagjes op het jurkje en haar bh zal ze niet zo snel koude tieten krijgen en blijft haar kutje ook gewoon op temperatuur.

Warme witte lingerie

De temperaturen gaan naar beneden en als je geld verdient met de hele dag naakt rondlopen dan is het af en toe best prettig om wat warms aan te hebben. Overigens is de witte lingerie niet alleen om de koude te verdrijven ze ziet er ook nog eens heel geil in uit. Een dame die het nuttige met het aangename weet te verenigen.

Waarom ze de lingerie dan uiteindelijk uitdoet is ons een beetje een raadsel. Misschien dat ze de thermostaat iets hoger hebben gezet of iets dergelijks. Destiny heeft het eigenlijk altijd al een beetje warm, want anders had ze waarschijnlijk meer kleren aangehad, en dat is niet omdat de overgang vroeg is begonnen. Nee, dat is van pure opwinding omdat ze weet dat wereldwijd mannen zitten af te wachten tot ze weer met nieuwe foto’s komt.

destiny-moody-hot-in-white-lingerie-01 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-02 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-03 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-04 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-05 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-06 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-07 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-08 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-09 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-10 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-11 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-12

banner-destiny-moody

y-moody-hot-in-white-lingerie-13.jpg” alt=”destiny-moody-hot-in-white-lingerie-13″ width=”800″ height=”534″ /> destiny-moody-hot-in-white-lingerie-14 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-15 destiny-moody-hot-in-white-lingerie-16