Astrid Star, mooie rode lingerie, neukt met de vriend van haar BFF


4/5 (1)
Astrid Star geilt al een tijdje op de vriend van haar beste vriendin. Als ze daar aan het logeren is, laat ze zich door hem neuken in de badkamer.

Astrid Star, die hieronder te zien is in mooie rode lingerie, geilt al een tijdje op de nieuwe vriend van haar beste vriendin. Ze heeft hem tijdens een bezoekje afgelopen zomer in zijn strakke zwembroek gezien en ze kreeg spontaan een nat kutje toen ze zag dat hij een grote pik had. Vanaf dat moment zocht ze naar het juiste tijdstip om die grote pik in haar kutje te krijgen. Het was haar bijna al een keer gelukt, want de vriend zag haar wel zitten, maar haar beste vriendin verstoorde onbewust een stevige neukpartij. Ze kwam vroeger thuis van boodschappen doen, net op het moment dat Astrid op haar knieën wilde gaan om de vriend eens goed te gaan pijpen.

Vriendinnenavond en masturberen

Ze moest anderhalve maand wachten op een volgende kans. Ze had met haar beste vriendin afgesproken dat ze er een gezellige meidenavond van zouden maken en daarna zou ze blijven slapen. Ze zorgde ervoor dat Lianne, de beste vriendin, het merendeel van de wijn opgedronken had. Ze wist dat ze dan als een blok in slaap zou vallen, en niet eens van de plaatselijk fanfare wakker zou worden die onder haar raam met een aubade bezig was.

Astrid ging naar bed en begon te masturberen om een kletsnat kutje te krijgen. Ze had de vriend apart genomen toen Lianne even met andere dingen bezig was en hem in zijn oor gefluisterd dat hij richting de badkamer moest komen als haar beste vriendin in diepe slaap zou liggen. De geile blondine wachtte totdat het ze niets meer hoorde vanuit de slaapkamer van de twee en liep toen zachtjes naar de badkamer toe. Ze wilde eerst nog haar tanden poetsen, want je wist nooit of ze nog zouden gaan tongzoenen.

Ze wordt geneukt en gebeft in de badkamer

De vriend stond een beetje onwennig in zijn boxershort naast de blonde schoonheid en wist niet of Astrid serieus was geweest of dat hij het verkeerd verstaan had. Die angst was ongegrond, want nadat Astrid klaar was met het poetsen van haar tanden, ging ze op haar knieën en trok ze zijn boxershort naar beneden. Ze was blij dat ze een goede inschatting had gemaakt, want hij had inderdaad een dikke paal, precies wat ze op dat moment nodig had. Nadat zijn pik niet meer harder kon worden ging ze staan en steunde ze met haar handen op de spiegel. De vriend had gelijk door wat er moest gebeuren en begon haar stevig van achteren te neuken. Nadat ze voor de eerste keer klaargekomen was leek het haar een geil idee om hem te gaan berijden terwijl ze naar zichzelf in de spiegel keek.

Het werd een beetje ingewikkeld standje, want de vriend moest op z’n rug op het badkamermeubel gaan liggen, maar hij had het er graag voor over. Astrid was hem zo geil aan het berijden dat hij al snel zijn zaad voelde opkomen. Astrid voelde alweer een orgasme aankomen en ze was een beetje teleurgesteld toen ze voelde hoe haar hete kutje volgespoten werd. Als hij even was doorgegaan, dan was ze keihard klaargekomen. Ze wilde er al iets van gaan zeggen, toen de vriend iets deed wat ze niet verwacht had. Hij zette haar op haar billen op het badkamermeubel en deed haar benen wijd. Hij begon haar naar het orgasme te beffen waar ze op gewacht had.

Nadat ze weer een beetje bij zinnen was zei ze met een geile stem: “wat denk je ervan als we over twee weken weer een vriendinnenavond houden?

Astrid Star ziet er geil uit in rode lingerieStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.220


Author: Seks Met

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Arianna Eden in hele mooie zwarte lingerie
Arianna Eden is lekker in hele mooie zwarte lingerie

Arianna Eden is een knappe vrouw met donkerblond haar die een lekker kontje heeft. Ze heeft uitgepakt en hele mooie...

Sluiten