We hebben een mooie verzameling foto’s van Katie Banks die in het plaatselijke bos wat dieper op het Me Tarzan, You Jane thema ingaat. Daar heeft ze dus niet al teveel kleren voor nodig, want dan weer een voordeel is, omdat we haar dan eerder naakt te zien krijgen.

Me Tarzan, You Jane

We kunnen begrijpen dat als ze in een echt oerwoud had rondgelopen, in plaats van het bos om doe hoek, en Tarzan was voorbij komen slingeren dat het er dan heftig aan toe zou gaan als ze de vleselijke lusten op elkaar gaan botvieren.

Deze Jane is al een beetje gewend aan haar eigen Tarzan, waar genoeg batterijen ingaan om de actieradius van een Prius met meer dan de helft te vergroten, dus de fysieke Tarzan zal van goede huize moeten komen om het seksuele vuur dat in haar lendenen brandt te blussen.

Helaas dus voor Katie dat er geen retourtje oerwoud inzat om deze photoshoot te maken. Aan de andere kant, is ze wel weer op tijd thuis om de zuurkool met balletjes op te zetten.

katie-banks-big-tits-in-the-woods-01 katie-banks-big-tits-in-the-woods-02 katie-banks-big-tits-in-the-woods-03 katie-banks-big-tits-in-the-woods-04 katie-banks-big-tits-in-the-woods-05

katie-banks-banner

katie-banks-big-tits-in-the-woods-06 katie-banks-big-tits-in-the-woods-07 katie-banks-big-tits-in-the-woods-08 katie-banks-big-tits-in-the-woods-09 katie-banks-big-tits-in-the-woods-10 katie-banks-big-tits-in-the-woods-11 katie-banks-big-tits-in-the-woods-12 katie-banks-big-tits-in-the-woods-13