Betsy is een geile blonde buurvrouw die een paar grote tieten heeft. Ze ziet de buurman wel zitten en gaat hem dan ook pijpen.

Pornoactrice:
Duur: 04:43
Tags: , , , ,

Betsy is een knappe blonde buurvrouw die een paar mooie grote tieten heeft. Ze hangen aardig, maar ze heeft nog nooit klachten gehad. Sinds kort heeft ze een nieuwe buurman waar ze plat gezegd: ‘een nat kutje’ van krijgt. Ze is dan ook vastbesloten om zijn pik zo snel mogelijk in haar mond te voelen en daarna eens goed door hem geneukt te worden.

Er is ook een echtgenote in het spel, maar Betsy heeft al snel door dat die het merendeel van de week aan het werk is en pas tegen de avond weer thuiskomt. Haar buurman werkt drie dagen in de week, dus voor Betsy is dat een zeer werkbare combinatie. Ze is gelijk de stad ingegaan en heeft wat korte rokjes en topjes met een diep decolleté gekocht.

Ze had goed bijgehouden op welke tijdstippen hij meestal thuis was en op een gewone dinsdagochtend stond ze dan ook bij hem voor de deur, gekleed in een kort rokje, een mooi decolleté en lange laarzen. Ze stond heftig met haar ogen te knipperen toen hij de deur opendeed en ze hem een stuk cake in zijn handen duwde.

Hoi nieuwe buurman, ik ben Betsy“, zei ze, “ik dacht ik kom voorstellen en gezellig een kopje koffie drinken. Die cake heb ik zelf gebakken.

Voordat de buurman kon reageren, stond ze al in de gang en bukte ze even en begon ze even aan haar laarzen te frunniken. De buurman keek recht in haar grote tieten en Betsy zag gelijk dat er iets begon te leven in zijn korte broek.

Mooi“, dacht ze bij zichzelf, “dit wordt nog eenvoudiger dan ik gedacht had.

De buurman heeft er zin in

De buurman was een beetje verbouwereerd, maar zeer onder de indruk van de geile blonde buurvrouw. Zijn eigen vrouw had niet echt veel als het om tieten ging; dat was bij deze Betsy wel anders. Hij liep naar de keuken om een kopje koffie te gaan zetten en al snel zaten ze in een geanimeerd gesprek.

Hij vertelde honderduit over zijn hobby’s en Betsy deed net alsof ze geïnteresseerd zat te luisteren. Ze wisten op de juiste momenten te lachen om zijn grappen en al snel had ze haar hand achteloos op zijn knie gelegd en boog nog maar eens een stukje voorover. Nu voelde ze zijn pik stijf worden en besloot dat het tijd voor actie was.

Ze stond op en trok haar topje over haar hoofd en keek recht in het gezicht van de buurman die haar met open mond zat aan te kijken. Ze deed haar bh los en vroeg achteloos:

Waar is de slaapkamer?

De buurman zei niets, maar wees alleen maar naar boven. Betsy pakte zijn hand vast en trok hem mee de trap op, richting de deur die hij aangewezen had, en duwde hem de slaapkamer binnen. Daar liet ze haar rokje van haar benen afglijden en trok ook haar onderbroekje uit.

Je mag je best uitkleden als een dame naakt voor je gaat“, zei ze met een geile glimlach.

De buurman wist niet hoe snel hij zich uit moest kleden en ging op het bed zitten en wist even niet wat hij moest doen. Daar hoefde hij zich verder niet druk over te maken, want Betsy ging op haar knieën zitten en nam gelijk zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen. De buurman wist niet wat hem overkwam, want zijn preutse vrouw had hem nog nooit gepijpt.

De geile blonde buurvrouw kan goed pijpen

Betsy wist waar ze mee bezig was omdat dit zeker niet de eerste pik was die in haar mond verdween. Ze maakte de buurman helemaal gek en wilde dat hij snel klaar zou komen, zodat ze aan het neuken konden beginnen en hij het een tijdje uit zou houden zonder klaar te komen. Na een paar minuten voelde ze al dat hij op het punt stond om te gaan spuiten, en ze maakte zich klaar om zijn lading door te slikken.

Op dat moment nam de buurman echter de regie over en ging staan en trok haar hoofd aan haar blonde haren naar achteren en gaf een paar rukjes aan zijn pik. Betsy was even verrast door de doortastende manier van optreden van haar nieuwe buurman en ze vond het eigenlijk best heel geil dat hij over haar gezicht klaarkwam.

Ze had zomaar het idee dat de nieuwe buurman en zij het heel goed met elkaar zouden gaan vinden in de bedstee.

Twero Sociaal Seks Netwerk