Geile webcamsex op camspower

Actievere rol tijdens de seks, meer calorieën verbranden (duh!)

Op een paar standjes na blijkt dat mannen actiever zijn tijdens de seks en meer calorieën verbranden als vrouwen. Wil je als laatstgenoemde een verantwoord dieet verbinden met lichamelijke inspanning en tegelijkertijd genieten van een stukje quality time dan is het aan te raden om de penis te bestijgen en flink los te gaan. Het standje cowgirl.

Ben je tevreden met een minder calorie afname tijdens de seks dan de man, dan kan je gewoon onderop blijven liggen. Een heuse professor Leah Millheiser heeft namelijk de moeite genomen om een open deur in te trappen en is tot de conclusie gekomen dat degene die een actievere rol speelt tijdens de seks, meer calorieën verbrandt. Het is gebleken dat diegene vaker de man is.

Mannen 101 kilocalorieën, vrouwen 69

Het blijkt dat mannen bij een gemiddeld partijtje neuken 101 kilocalorieën verbranden terwijl dat er voor vrouwen slechts 69 (hihi) zijn. Wil je serieus gaan afvallen dan is het aan te raden om wat meer atletisch te gaan doen in de slaapkamer en volgens een fabrikant van seksspeeltjes is gebleken dat als je staand aan het neuken bent je meer calorieën verbrandt.

We hebben het hier trouwens over een “gemiddeld partijtje neuken” want als je na drie minuten al klaar bent dan verbrandt je om precies te zijn ongeveer 10 calorieën. Dat heeft bewegingsexpert en auteur Jason Kar voor ons uitgerekend. De inspanning tijdens de seks zou ongeveer gelijk zijn aan wandeling van tussen de 3,5 tot 6 kilometer per uur.

Het is dus zaak om ervoor te zorgen dat vrouwlief na een minimaal een uur met een rokende vagina ligt en jezelf niet bent bezweken aan een hartfalen. Dat ligt natuurlijk een beetje anders als de vrouw waarmee er geneukt wordt van het standje bovenop is, nadat je haar ervan hebt weten te overtuigen dat dit toch echt de beste manier is om niet voor een sportschoolabonnement te hoeven betalen.

Geile milf is calorieën aan he verbranden

Krissy Lynn is een geile milf die regelmatig een partijtje calorieën aan het verbranden is. Ze houdt ervan om een grote pik te berijden, als daar maar even de mogelijkheid toe is. Om als man zijn toch nog een beetje sportief te doen tijdens het bereden worden, is het handig om voor een milf met grote borsten te gaan. Het liefst met eentje die een paar zware hangborsten heeft. Dan kan je tijdens het geneukt worden een beetje spiermassa kweken door de borsten omhoog te duwen als de milf naar beneden gaat.

Kan zelfs toch een eerder orgasme bij de vrouw leiden als ze ervan houdt om op deze manier haar borsten gemasseerd te krijgen.