Geile webcamsex op camspower


Seks in het vakantiehuisje

 


Pornoster:

Duur: 11:33
Tags: , , ,

 

 

deze vrouwen willen jouw pik

 

Beste vriend kan niet mee naar vakantiehuisje

“Luister gast, ik kan echt niet mee”, zei mijn beste vriend tegen me, “ik heb een scout van een grote voetbalclub achter me aanlopen. Ze willen dat ik twee weken kom meetrainen en deze kans wil ik echt niet laten lopen. Ik heb het al aan mijn moeder uitgelegd en die snapt het helemaal. Ze heeft alleen geen zin om alleen te gaan, geen van haar vriendinnen kan.”

Hij stopte even met praten en keek me aan en ging verder:

“Aangezien je toch al mee zou gaan, vroeg ze of ik wilde vragen of je dat ook wil doen. Dat zou ze heel erg gezellig vinden. Dat moet je ook gewoon doen, want je wordt lekker verwend, je kan naar de kroeg en ze betaald alles, want ze heeft toch geld genoeg. Ik zou je heel erg dankbaar zijn als je het doet, want ze moet een beetje opgevrolijkt worden. Ze is na de scheiding een beetje in een depressieve bui terechtgekomen. Ik baal er ook van dat ik niet mee kan, maar zij snapt ook dat dit een te grote kans is om te laten schieten.”

Moeder van mijn beste vriend, mijn aftrekfantasie

Ik keek hem aan met een pokerface en stribbelde voor de vorm een beetje tegen, dat ik me zou gaan vervelen en er niets te doen zou zijn. Eigenlijk wilde ik gewoon een rondedansje maken, want ik zou alleen met de moeder van mijn beste vriend weggaan. De moeder waar ik al een tijdje op geilde en die regelmatig in mijn afrukfantasieën voorkwam. Maar dat kon ik natuurlijk niet laten merken.

“Je moet niet zo zeuren, want je bent een soort surrogaatzoon van haar”, zei mijn vriend op mijn tegenwerpingen, “je komt al vanaf de kleuterschool bij ons over de vloer, dus niet moeilijk doen. Je gaat ervoor zorgen dat ze zich vermaakt en anders krijg je met mij te maken.”

“Rustig aan hé”, zei ik terwijl ik in een karatehouding ging staan, “anders hoek ik je even door de kamer heen, dan kan je niet eens meer naar de training toe.”

We barsten allebei in lachen uit en ik liep naar hem toe, omhelsde hem en zei dat ik ervoor zou zorgen dat zijn moeder niets tekort kwam.

“Ga jij nou maar een voetbalheld worden, dan kan je tenminste een gedeelte van je salaris naar me overmaken als je wordt geselecteerd. Dat heb ik wel verdiend, denk je ook niet. Ik moet tenslotte een hele week je moeder bezighouden.”

“Net alsof jij dat erg vindt, rukker en nu ophoepelen, want ik moet m’n spullen inpakken.”

“Laters, ik zie je over twee weken”, was mijn antwoord en ik ging snel naar mijn flatje toe want ik had lijst van een hele stijve pik. De gedachte om een hele week met de moeder van mijn beste vriend in haar vakantiehuisje te zitten, zorgde ervoor dat ik aardig opgewonden was geraakt. Ik ging snel naar mijn slaapkamer en nam niet eens de tijd om mijn kleren helemaal uit te trekken. Ik trok mijn broek naar beneden, pakte mijn pik vast en begon mezelf snel af te trekken. In mijn gedachte zag ik hoe Corinne, de moeder van mijn beste vriend, zich voor me aan het uitkleden was en met een geil stemmetje vroeg:

“Heb je het wel eens met een oudere vrouw gedaan? Zou je de moeder van je beste vriend willen neuken?”

Vervolgens zag ik haar helemaal naakt voor me. Ik had haar wel eens naakt onder de douche zien staan en dat beeld stond in mijn geheugen gegrift. Het was dus ook niet zo moeilijk om haar lekkere naakte figuur voor me te halen.

In mijn fantasie liep ze naar me toe, ging voor me op haar knieën zitten en haalde mijn pik tevoorschijn.

“Oh, maar dat is een mooie”, hoor ik haar in mijn gedachten zeggen, voordat ze haar lippen om mijn eikel sloot en me begon te pijpen. Normaal hield ik het wel langer uit, maar het idee dat ik met haar in haar vakantiehuisje zou zitten, had me ontzettend geil gemaakt. Ik gaf nog een paar rukken aan mijn pik en het volgende moment had ik één van de krachtigste ontladingen die ik in tijden had gehad. Ik had het idee dat ik het plafond opnieuw aan het witten was met m’n sperma en ik lag even helemaal uitgeteld op bed toen ik de laatste druppels zaad uit mijn pik had getrokken.

 

geheime flirt

 

Samen naar het vakantiehuisje

Het lijkt misschien gek dat ik als beste vriend van haar zoon meega, maar zoals Carlo al gezegd had, ik ben kind aan huis en een soort surrogaat zoon. Ik heb zelf afstand genomen van mijn ouders toen ik 18 jaar werd en ben toen in een klein flatje getrokken. Mijn ouders waren echte narcisten en ik had genoeg van hun bullshit en ben gelijk op de dag van mijn verjaardag vertrokken.

Ik heb toen veel gepraat met Corinne en ze hielpen me waar ze konden. Ik studeer nu, heb een vaste baan en weet meer dan goed rond te komen. Minimaal één keer in de week ga ik bij haar op de koffie, zeker nu ze gescheiden is en ik was blij dat ik haar een beetje kon helpen na de scheiding door voornamelijk te luisteren. Haar man wilde naar zichzelf op zoek of iets dergelijks en had het gevoel dat hij opgesloten zat.

Het moet hem nagegeven worden, hij deed niet moeilijk over de scheiding en Corinne kreeg een vorstelijke toelage, het huis, twee auto’s en het vakantiehuisje waar we naar toe zouden gaan. De dag voordat we zouden gaan vertrekken was ik nog even bij Corinne langsgegaan om de laatste dingetjes door te spreken en of ze het echt wel leuk zou vinden als ik mee zou gaan.

“Ik zou niets liever willen”, had ze gezegd, terwijl we naast elkaar op de bank zaten. Ze had haar hand op mijn bovenbeen gelegd toen ze dat had gezegd en die net even iets te lang laten liggen. Ik moest heel erg m’n best doen om geen stijve te krijgen en als ik niet beter zou weten, dan zou ik denken dat ze het expres had gedaan.

Ze was trouwens heel aanrakerig, ze lachte heel veel en ik meende zelfs iets van een geile glimlach op haar gezicht te zien. Ik gooide het allemaal op m’n verbeelding en zou wel zien hoe het zou lopen, ik was al vaker in het vakantiehuisje geweest en er zat gelukkig een nogal grote badkamer in, met badkuip, waar ik me rustig kon aftrekken als de nood hoog was.

De volgende dag zat ik achter het stuur van de grote Mercedes, Corinne had geen zin om te rijden, en waren we op weg naar het vakantiehuisje. De tijd vloog voorbij, want we waren gezellig aan het kletsen en na anderhalf uur hadden we ons gesetteld en zaten we met een drankje op het terras voor het vakantiehuisje.

Allebei hebben we geen seksleven

Corinne was me ondertussen aan het uitvragen over mijn liefdesleven en ik kon met een gerust hart zeggen dat die niet bestond. Ik had het veel te druk met werk en school om aan een vaste vriendin te beginnen, dus bleef het bij de incidentele one-night-stands.

“Nou, dan hebben we dat gemeen”, zei ze vrolijk, “een ontbrekend seksleven.”

Ze wachtte heel even voordat ze verder ging. De mooie oudere vrouw keek me strak aan en zei vervolgens iets waardoor ik bijna van mijn terrasstoel viel:

“Misschien dat we daar iets aan kunnen doen.”

Ze zag dat mijn mond openstond en ik moet haar enigszins idioot hebben aangekeken. Ik wist nog net uit te brengen:

“Wat bedoel je daar precies mee?”

Ze wil seks met me hebben

Corinne moest lachen om mijn onbeholpenheid en zei:

“Nou, precies zoals ik het bedoel. Jij hebt weinig seks, ik heb weinig seks, dus misschien dat we met elkaar dat probleem kunnen oplossen.”

“Je je je, bedoelt…”, bracht ik er een beetje hakkelend uit, “dat je seks met me wil hebben?”

“Dat is inderdaad wat ik bedoel en zeg niet dat je niet wilt, want ik heb je vaak genoeg op een manier naar me zien kijken, waar ik spontaan opgewonden van raakte. En als je voortaan in m’n decolleté probeert te kijken, dan moet je dat iets minder opvallen doen.”

Ik keek haar aan en zag dat de moeder van mijn beste vriend een grote glimlach op haar gezicht had gekregen.

“Mochten we het gaan doen”, ging ze onverstoorbaar verder, “dan maken we wel een paar afspraken. Als je het ook maar aan iemand verteld, dan knoop ik je ballen aan elkaar en geloof me, dan kan je een hele tijd geen seks hebben. Dat betekent ook dat Carlo of mijn man er nooit mag achterkomen, begrepen? Eigenlijk dus gewoon helemaal niemand, behalve wij twee.”

Ik knikte en voelde het bloed naar mijn geslachtsdeel vloeien, die ondertussen stijver stond dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik ging seks hebben met Corinne, bleef er door mijn hoofd gaan.

Ze was ondertussen opgestaan en ze pakte mijn hand vast, want van pure schrik bleef ik stokstijf zitten.

“Hier heb je mijn smartphone en neem daar graag alles mee op. Als we dan weer thuis zijn en we kunnen elkaar even niet zien, dan heb ik iets om bij te masturberen.”

Er gingen op dat moment twee dingen door mijn hoofd heen en dat was ten eerste het beeld van Corinne die op bed lag te masturberen en vervolgens haar opmerking dat we na de korte vakantie nog steeds seks met elkaar zouden gaan hebben.

 

De volgende pagina van dit seksverhaal