Milfs willen neuken

Een echte blonde slset

De mevrouw die in de rest van dit bericht door het leven gaat als: “blonde slet”, weet reality tv naar een nieuw hoogtepunt te brengen. Zonder schaamte laat ze haar vriend het lachtertje van de dag worden. In plaats van rustig in bed te liggen en te gaan slapen, heeft ze de dringende behoefte om zich door haar ex-vriend te laten neuken. Geen probleem, de blonde slet spreekt met hem af bij een tankstation en laat zich hard door hem neuken. Hij komt klaar in haar kutje, waardoor ze een mooie creampie heeft.

Haar kutje smaakt goed

Op zich al een beetje bizar, maar er is meer. De blonde slet probeert vervolgens zo onopvallend mogelijk weer in bed te gaan liggen, maar in dat proces wordt haar vriend wakker. Die heeft plotseling de behoefte om haar te gaan neuken, maar eerst wil hij haar beffen. De vrouw doet geen enkele moeite om hem daarin tegen te houden, zeker gezien de sperma van haar ex-vriend, dat zich nog in haar kutje bevindt. De vriend is haar enthousiast aan het beffen en moet zeggen dat haar kutje nog nooit zo goed gesmaakt heeft.

Vriend luistert mee

Haar vriend luistert ondertussen mee in een andere kamer en valt, zeer begrijpelijk, van de ene afgrijselijke verbazing in de andere. Hij mag zich in ieder geval gelukkig prijzen dat hij waarschijnlijk niet gay is, want dan had hij geweten hoe sperma smaakt. Cuckolding is klaarblijkelijk ook niet zijn ding, want anders was hij al eerder iets tegengekomen, terwijl hij zijn vriendin aan het beffen was.

NSFW-Balk. Miela is niet direct een blonde slet

Dit filmpje heeft absoluut nazorg nodig, vandaar dat we met de mooie Miela op de proppen zijn gekomen. Het is een klein discussiepunt of ze nu wel of geen slet is, maar dat boeit verder niet zoveel. Het gaat erom dat ze voor het neuken gebeft wordt, net als de blonde slet uit het filmpje, alleen heeft zij niet het sperma van haar ex-vriend in haar kutje zitten.

Miela krijgt een CreamPie

heet en onderdanig op de webcam