xPlezier, Lingerie Picdump

Het heeft even geduurd maar hier zijn we dan met het tweede deel uit de serie “een Lingerie Picdump van xPlezier“. Aangezien we hier toch schaamteloos aan het promoten zijn, je kan voor alles wat met seks te maken heeft bij xPlezier terecht, maar we vermaken ons hieronder even met het lingerie gedeelte.

Lingerie Picdump

Mocht je nu zoiets hebben van “dit moet mijn vrouw / vriendin / de buurvrouw / minnares / dat ene collega’tje /toevallige voorbijgangster” ook eens aantrekken, gewoon op het linkje eronder of op de foto klikken en je komt vanzelf waar je zijn moet.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2

Deze dame met de doorschijnende babydoll is heel erg prettig. Je wordt best een beetje vrolijk van haar.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-2

Goeie tieten trouwens maar we dwalen af. Het gaat hier om de jarretels.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-3

En nee, de blonde vrouw zit niet bij de prijs inbegrepen, helaas. 

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-4

 

Ja, het was ons ook al opgevallen dat deze mevrouw hele grote tieten heeft. Handig zo’n visnet catsuit.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-5

Die benen schijnen ergens op te houden. Wordt nog mooier met die panty’s en jarretels maar het kan zijn dat wij bevoordeeld zijn.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-6

Het staat omschreven als een “gewaagd topje“. Kan wel kloppen en zal het zeker goed doen in de parenboerderij of de plaatselijke kroeg.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-7

En daar hebben we dezelfde mevrouw weer alleen nu in een partyjurkje omdat ze natuurlijk niet elke dag hetzelfde aankan naar de kroeg.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-8

Een bodystocking waar verder niet zoveel over te vertellen valt behalve dan dat het allemaal vrij toegankelijk is dus mocht vrouwlief het dragen en de stemming stijgt het ook snel weer uit kan.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-9

 

Je vrouw reikt je een biertje aan terwijl je druk naar het voetballen aan het kijken bent. Kan zijn dat de wedstrijd opeens een stuk minder belangrijk wordt.

xplezier-lingerie-picdump-deel-2-10

 

Nee hoor, een korset is niet alleen iets uit de 19de eeuw. Bovenstaande, hele fijne, mevrouw laat zien dat het ook anders kan.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 731

Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouwen met katoenen slipjes, je wordt er helemaal warm van

Katoenen slipjes kunnen best groot zijn maar ook van een heel bescheiden formaat en erg sexy. Hangt natuurlijk ook een...

Sluiten