Iedereen die wel eens een paar wilde nachten achter de rug heeft gehad of stevig is doorgezakt in de kroeg kent het fenomeen “Walk of Shame” wel. De betere wandeling op de ochtend na de avond ervoor.

Walk of Shame

Je hebt net een mooie vrouw opgepikt of een mooie vrouw heeft besloten dat ze zich door je laat versieren en besluit dat ze nog best wel een kopje koffie bij jou thuis wil drinken. Dat betekend natuurlijk seks als je de voortekenen goed hebt ingeschat. Er is echter altijd de ochtend na de avond / nacht ervoor en dat is het moment dat je weer naar huis toe wilt.

Kan zijn dat je een beetje geschrokken bent van degene die naast je ligt en stilletjes deze misstap achter je wilt laten. Kan ook zijn dat je ergens in een steeg wakker wordt en je kleren blijken te zijn verdwenen, evenals dat lekkere ding die je na veel moeite zover had gekregen om aan een potje buitenseks te doen. Tsja, en dan moet je nog thuis zien te komen.

Een paar mooie voorbeelden van de Walk of Shame zijn hieronder te vinden.

walk-of-shame-1 walk-of-shame-1a walk-of-shame-2 walk-of-shame-3 walk-of-shame-4 walk-of-shame-5 walk-of-shame-6 walk-of-shame-7 walk-of-shame-8 walk-of-shame-9 walk-of-shame-9a walk-of-shame-10 walk-of-shame-11