Swinger boos omdat hij niet mee mag swingen op kinky swingfestival 📷


Een Engelse swinger uit Devon is nogal boos omdat hij niet mee mag swingen op een kinky swingfestival want hij had geen referenties. De 49-jarige Roy Maggs was er helemaal klaar voor om een drie dagen lang te sex te hebben met onbekenden en begon dan ook vol goede moed aan de reis van Plymouth naar the Swingfields.

Swinger mag niet mee swingen

De account had 160 euro voor een kaartje betaald, maar bij de ingang werd hem verteld dat hij niet naar binnen mocht omdat hij geen aantoonbare referenties had. Hij had de kleine lettertjes niet gelezen waarin stond dat alleenstaande mannen die mee wilden doenm tenminste twee referenties van mede-swingers moesten hebben.

Hij had de referenties en een foto op voorhand moeten uploaden naar de swingerssite. Door zijn gebrekkige voorbereiding werd zijn toegangsbewijs ongeldig verklaard en kon hij thuis in zijn eentje gaan swingen, een stuk minder gezellig. Roy liet het er echter niet bij zitten en begon aan een 8 maanden durende strijd met de organisators van het swingersfestival om z’n geld terug te krijgen. In de rechtbank liet hij weten dat hij dolgraag één van de 500 deelnemers aan het festival wilde zijn omdat het voorgaande jaren zeer snel uitverkocht was.

In de rechtbank wilde hij zijn referenties laten zien, maar daar had de rechter niet echt behoefte aan. De organisatoren van het swingfestival accepteerden ze wel en lieten weten dat hij volgend jaar naar het driedaagse evenement kan komen. Als hij die referenties in een eerder stadium had laten zien, dan was er niets aan de hand geweest. De rechter gaf de swinger overigens niet zijn geld terug want er was geen sprake van contractbreuk.

Volgens één van de organisatoren is het noodzakelijk dat er een verificatieproces is, in essentie een profielschets, vanwege de aard van het festival. Het gaat om persoonlijke veiligheid en respect waarbij een bepaalde mate van vertrouwen onontbeerlijk is. Daarom moeten we weten welke personen er aan meedoen.

NSFW-Balk. Swingersparty

Ook op het gebied van swingers hadden we nog wat foto’s staan, dus we zijn blij dat dit opmerkelijke sex nieuwsbericht voorbij kan. Hebben we eindelijk een doorslaggevende reden om de onderstaande foto’s van een swingersparty neer te zetten. Ziet er best gezellig uit.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 373


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Anale sex uitproberen stijgt, Engelse regering is verontrust 📷

De Engelse regering maakt zich nogal druk over het aantal jonge mensen dat anale sex uitprobeert. Bij het ministerie van...

Sluiten