Dat hebben we ons al eerder afgevraagd bij de online naakt mevrouwen, waarom gaan ze niet direct naakt als ze gaan douchen. De mutsen houden eerst nog hun bikini, spijkerbroek, jurk of wat dan ook aan, om pas op het laatst naakt te gaan. “Dat is erotisch en geil enzo“, horen we jullie al roepen, dat mag dan wel zo zijn, maar praktisch is het niet.

Sunny Leone aan het douchen

Het zal je gebeuren dat je vrouw of vriendin elke avond met haar kleren aan onder de  douche stapt omdat ze het seksleven spannender wil maken. Het enige wat er spannend aan is, is de inhoud van je portemonnee, die heeft namelijk snel de bodem bereikt met dit gedrag. De mantelpakjes en jurkjes waarmee de dames onder de douche gaan staan, kunnen daar natuurlijk helemaal niet tegen met als gevolg dat je na een week een zeurende vrouw hebt die elke gelegenheid aanpakt om te melden dat ze echt nieuwe kleren moet kopen.

Op je verweer dat ze dan misschien naakt moet gaan douchen in plaats van met haar kleren aan, kan je natuurlijk verwachten dat ze het alleen maar doet om jullie seksleven een impuls te geven, maar als je daar geen behoefte aan hebt dan kan je dat gewoon zeggen. Overigens heeft het verder geen ruk gedaan voor je seksleven want elke keer als je met een stijve de douche binnen kwam lopen, riep ze eerst dat ze haar natte spullen uit moest trekken. Als je dan de slaapkamer binnen kwam wandelen met nog steeds een stijve waarmee je zonder problemen de deur open kreeg, lag ze op bed al naar GTST te kijken en of je haar aub niet wil storen.

Ergens heb je het vermoeden dat het helemaal niets met het upgraden van je seksleven te maken heeft, maar dat ze gewoon nieuwe kleren wil hebben.

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<

sunny-leone-naked-in-the-shower-01 sunny-leone-naked-in-the-shower-02 sunny-leone-naked-in-the-shower-03 sunny-leone-naked-in-the-shower-04 sunny-leone-naked-in-the-shower-05 sunny-leone-naked-in-the-shower-06 sunny-leone-naked-in-the-shower-07

Geile groep meiden, webcamsex

sunny-leone-naked-in-the-shower-08 sunny-leone-naked-in-the-shower-09 sunny-leone-naked-in-the-shower-10 sunny-leone-naked-in-the-shower-11 sunny-leone-naked-in-the-shower-12 sunny-leone-naked-in-the-shower-13 sunny-leone-naked-in-the-shower-14 sunny-leone-naked-in-the-shower-15