Gerard had met spoed een doktersafspraak gemaakt, want als hij achter het toetsenbord zat en druk aan het typen was, dan deed dat gewoon pijn. Niet zoveel dat hij niet door kon werken, maar hij wilde er zeker van zijn dat het niet het begin van iets ergs wass. Hij was absoluut geen jankerd en als hij de afgelopen vijf jaar twee keer bij de dokter was geweest, dan was het veel. Zijn werk bestond echter uit vele uren achter de computer zitten, analyses maken van bedrijven en het schrijven van doorwrochte artikelen over de aandelenmarkt.

Hij was sinds kort voor zichzelf begonnen en ondanks dat hij een grote buffer had en geld als water verdiende met zijn eigen investeringen in aandelen, was hij niet de persoon om stil te gaan zitten . Vandaar dat hij in een vroegtijdig stadium een afspraak wilde maken. Zijn huisarts bleek in zijn afwezigheid verhuist naar een groter pand en dat er nog twee dokters bij waren gekomen. De doktersassistente had nog een gaatje voor hem gevonden aan het einde van de dag en Gerard zat daarom keurig op tijd om kwart voor zes in de wachtkamer.

Er was verder niemand, maar dat was ook niet zo vreemd want hij had al begrepen dat hij de laatste patiënt was. Hij zat nog geen vijf minuten of de doktersassistente kwam naar hem toelopen met een blik dat niet veel goeds verraadde. Ze moest haar verontschuldigingen aanbieden, want de dienstdoende arts was naar een spoedgeval geroepen en zou niet meer terugkomen. Of de afspraak verzet kon worden naar twee dagen later.

Dat bleek geen probleem te zijn voor Gerard wiens blik even bleef hangen op het lichaam van de doktersassistente. Het was een mooie vrouw van zijn leeftijd, net in de 30, die er strak uitzag in haar zakelijke mantelpakje. Hij keek nog even snel naar haar borsten, die best groot waren, maar ook weer niet zo groot dat je er van zou schrikken als ze topless zou gaan.

Hij voelde zijn pik omhoog komen bij de gedachte aan wat hij allemaal met haar zou willen doen. Om ervoor te zorgen dat het geen gênante situatie zou worden, keek hij strak naar de poster die achter Sheila, de doktersassistente. aan de muur hing. Daarop waren foto’s van allerhande insecten te zien die niet goed voor je waren. Als je er door een gebeten werd moest je direct contact opnemen met de dokter.

euuhhh, meneer de Groot, schikt morgen om kwart voor zes, dan beloof ik dat de dokter er wel is.

Hij was zo druk bezig met het proberen om een stijve te krijgen dat hij de eerste keer niet gehoord had wat de doktersassistente aan hem gevraagd had.

Ja, dat is uitstekend, dan ben ik hier morgen om dezelfde tijd.

De mooie doktersassistente kan hemels pijpen

Hij zat inderdaad de volgende dag keurig op tijd weer in de wachtkamer en zag, net als gisteren, dat iedereen al weg was. Sheila stond weer achter de receptie en het leek wel alsof ze er nog mooier uitzagen dan gisteren.

Meneer de Groot, begon ze schoorvoetend. Ik ben bang dat ik een foutje heb gemaakt met de afspraak. De dokter is er pas na het weekend weer.

Gerard moest zijn best doen om niet tegen haar decolleté te gaan praten en hij probeerde zelfs een beetje boos over te komen. Na zijn korte tirade vroeg Sheila met haar allerliefste stemmetje of er misschien een manier was om het goed te maken. Ze liep naar de deur van de praktijk toe, deed deze op slot en gebaarde dat Gerard haar moest volgen.

Ik kan wel even naar uw hand kijken, als het echt ernstig is dan breng ik u hoogstpersoonlijk naar het ziekenhuis.

Ze waren in een spreekkamer aan het einde van de gang terechtgekomen en Sheila pakte een afstandsbediening waar ze met één druk op de knop de jaloezieën mee naar beneden liet gaan. Ze keek hem verleidelijk aan en vroeg met een zwoele stem:

U bent vrijgezel, is het niet?

Gerard keek haar stomverbaasd aan en sprak hardop uit waar hij direct aan dacht:

Dat kopt, maar wat dat met de pijn in mijn hand te maken heeft snap ik niet zo goed.

Sheila maakte twee knoopjes van haar uniform los zodat Gerard zag dat haar mooie borsten verpakt waren in een kanten bh. Ze keek hem recht in zijn gezicht aan en barstte toen in huilen uit. Gerard was nog verbaasder, want de gedachte dat hij mogelijk seks met deze mooie doktersassistente zou kunnen hebben, was zeker door zijn hoofd gegaan.

Luid snikkend was ze in de bureaustoel van de dokter gaan zitten en zei alleen maar: “ik kan het niet op deze manier.

Maar wat is er dan allemaal. Heb ik iets gedaan om je van slag te brengen?” vroeg Gerard die zich een beetje ongemakkelijk begon te voelen.

Nee, dat is het niet”, zei Sheila met een paar snikken er tussendoor. “Mijn man heeft zwak zaad en we willen heel graag kinderen. Vorige week zijn de testresultaten doorgekomen en ik heb ze voor hem geheim gehouden.

Gerard had geen flauw idee welke kant dit opging na deze zeer persoonlijke onthulling, maar hij had besloten om een goed luisterend oor te zijn. Hij hoopte dat ze in ieder geval zou stoppen met snikken, want hij kon niet zo goed tegen huilende vrouwen.

Toen zag ik u en u lijkt nogal op m’n man en ik kreeg een plannetje.

Zeg maar je hoor”, onderbrak Gerard haar.

Je lijkt nogal op m’n man”, ging Sheila naadloos verder met af en toe een snik er tussendoor, “en daarom leek het me een goed plan om seks met je te hebben zodat ik zwanger zou raken. Als de baby dan ter wereld zou komen, dan zou niemand iets vermoeden. We zijn al zolang bezig om kinderen te krijgen. Ik wilde je daarnet gaan versieren, maar toen besefte ik me hoe oneerlijk het tegenover jou is. Dat je gebruikt zou worden om me zwanger te maken en je nooit zou weten dat je een kind van jezelf hebt rondlopen. Ik zag namelijk in je patiëntendossier dat je geen kinderen hebt. Het was ook een veel te snelle beslissing waar ik duidelijk niet over nagedacht heb. Ik ben helemaal geen vrouw die makkelijk vreemdgaat.”

 Gerard keek haar aan alsof hij het in Keulen had horen donderen en wilde wat gaan zeggen, maar werd onderbroken door Sheila die doorging met haar verhaal.

Ik had speciaal sexy lingerie aangetrokken en ik heb geen onderbroekje aan. Op de één of andere manier dacht ik dat ik je wel kon verleiden tot seks, maar misschien wil je helemaal wel niet. Laten we aub vergeten dat dit gebeurd is en ik smeek je om het aan niemand te vertellen. Als de dokter het te horen krijgt, dan word ik direct ontslagen.

Ze keek Gerard hoopvol aan en was duidelijk opgelucht dat ze het eruit had gegooid. Gerard was even stil want hij wist niet zo goed wat hij met deze situatie aanmoest. Hij vond het helemaal niet erg om seks met Sheila te hebben, maar hij wilde geen misbruik van deze kwetsbare vrouw maken.

Ze deed de knoopjes van haar uniformpje weer dicht stond op.

Ik moet nog even naar je hand kijken, dan kan je daarna gaan. Sorry dat ik je met m’n privéproblemen heb lastiggevallen.

Gerard stak, in gedachten verzonken, zijn hand uit en Sheila zag al dat het ergste voorbij was.

Gewoon even wat minder masturberen dit weekend en dan komt alles goed.” Ze moest om haar eigen grapje lachen en Gerard was blij dat ze haar mooie glimlach weer op haar gezicht had. Hij durfde het voor zichzelf niet toe te geven, maar hij had de kriebels in zijn buik. Zou dat komen omdat hij verliefd op haar aan het worden was of omdat hij gewoon seks wilde? Hij wist het niet.

Als ik nu ja zeg. Maak ik dan misbruik van je of hoe zit dat?

Je maakt absoluut geen misbruik van me, maar ik heb nu al verteld waarom ik seks met je wil hebben. Stel dat ik zwanger raak, dan heb ik geen zin dat je opeens voor de deur staat en eist om je kind te zien.

Van mij heb je geen last, maar ik begrijp je probleem. Helaas”, zei Gerard met een geile glimlach op zijn gezicht, “ik had heel graag seks met je gehad.

Sheila keek hem net zo geil aan en deed toen iets wat hij niet verwacht had. Ze wreef over de bobbel die zijn stijve pik in zijn broek veroorzaakte en maakte zijn rits en riem los.

Gewoon blijven zitten, ik kan je zo niet naar huis laten gaan. Dan zou ik nog een prickteaser zijn ook. Maar het is alleen dit, niet meer en in de toekomst ook niet. Begrepen!

Gerard knikte alleen maar en was in de zevende hemel toen Sheila op haar knieën ging zitten en zijn broek en boxershort naar beneden trok.

Je hebt een mooie pik”, zei Sheila voordat ze zachtjes over zijn eikel likte en hem daarna in haar mond nam. Gerard voelde een elektrische schok door zijn lichaam gaan en sloot zijn ogen om te genieten van de heerlijke mond van de doktersassistente. Ze bleek pijpen tot een kunst verheven te hebben, want de ene keer ging ze snel en als hij op het punt stond om haar mond vol te spuiten, hield ze zijn pik alleen maar in haar mond en deed niets totdat de aandrang om te spuiten verdwenen was.

Dan begon ze weer zachtjes te likken en liet zijn pik af en toe tot in haar keel in haar mond verdwijnen. Ondertussen kriebelde ze met haar hand onder zijn ballen en met haar andere hand trok ze hem voorzichtig af.

Gerard dacht dat hij helemaal gek zou worden van genot en frustratie want elke keer als hij wilde spuiten, wist Sheila er op de één of andere manier voor te zorgen dat zijn orgasme weer langzaam verdween. Ze was nu al twintig minuten bezig en Gerard was nog nooit zo goed gepijpt in zijn hele leven en dan te bedenken dat zijn ex-vrouw nogal trots was op haar orale prestaties.

Sheila besloot om hem niet langer te laten wachten op de ontlading en begon hem opeens snel te pijpen terwijl ze hem met haar andere hand aftrok. Gerard voelde het aankomen en wist zeker dat niets of niemand dit orgasme nog kon tegenhouden. Nogal luidkeels kondigde hij aan dat hij zou klaarkomen zodat Sheila zijn pik tijdig uit haar mond zou kunnen halen als ze niet wilde doorslikken.

Daar had de doktersassistente echter haar eigen idee over en haar lippen sloten zich om de eikel en ze voelde straal na straal zaad in haar mond en ze begon heftig te slikken. Ze liet geen druppel verloren gaan en toen de heftigheid van het orgasme afnam likte ze zachtjes zijn eikel schoon. Ze keek met een glimlach omhoog en zag aan het gezicht van Gerard dat ze goed werk had verricht. Zelf was ze aardig geil geworden van het pijpen en het liefst was ze met haar benen wijd op de behandeltafel gaan liggen zodat ze goed geneukt kon worden.

Ze was voor haar doen echter al veel te ver gegaan en ze besloot met haar uiterste wilskracht om te stoppen. Voorzichtig stopte ze de pik van Gerard terug in de boxershort en stond, nog steeds met een geile glimlach om haar gezicht, op en vroeg liefjes: “en, voldeed het aan je verwachtingen?

Gerard keek haar bijna verliefd aan en zei alleen maar: “zo goed ben ik van mijn leven nog nooit gepijpt. Ik ben trouwens aardig goed in beffen, weet je zeker dat je ook niet wil klaarkomen.

Bijna had Sheila toegegeven want haar kutje tintelde als een gek, maar ze bleef sterk.

Ik ben al te laat, mijn man begint zich nog af te vragen waar ik blijf. Dus opschieten, we moeten gaan.

Op naar de tweede pagina van dit geile seksverhaal