Sam Buxton, knappe brunette met mooie stevige tieten

4.75/5 (8)

Sam Buxton ligt op een satijnen laken mooi te zijn en dat gaat haar goed af. De knappe brunette heeft een prachtig figuur en een paar hele mooie stevige tieten. Zo op het eerste gezicht zien die er vrij natuurlijk uit, maar mocht iemand daar een ander idee over hebben, dan horen wij dat graag. We kunnen niet de beproefde “tietneuken” methode er op loslaten bij haar, want we hebben haar net voor het eerst digitaal ontmoet.

Sam Buxton, een heel erg lekker ding

De “tietneuken” methode is een concept dat we zelf op de redactie hebben uitgewerkt, toen we kortstondig een redactiemilf hebben gehad die een paar enorme neptieten had. Die vond het heerlijk om tussen haar tieten geneukt te worden en wie zijn wij om daar niet aan mee te werken, zeker als het om wetenschappelijk onderzoek gaat.

Degene die Esmeralda tussen haar borsten had genomen, stopte hem daarna tussen twee basketballen. Dat gevoel bleek ongeveer hetzelfde te zijn, dus als het niet voelt alsof je twee basketballen aan het neuken bent, dan zijn het dus echte tieten.

Waarom we het nog nooit over Esmeralda gehad hebben?

Met kortstondig bedoelen we hier een hele ochtend en een halve middag. Nadat ze de hele redactie had uitgewoond riep ze iets over “seksuele bevrijding” en is lid geworden van een feministische groepering die als motto heeft: “neuken voor een betere positie van de vrouw.” Hun hoofddoel is om ervoor te zorgen dat de vrouw niet altijd onderop ligt tijdens het neuken en dat ze ook graag willen dat vrouwen een betere positie krijgen bij bedrijven die een mannencultuur hebben.


Sam Buxton, knappe brunette met mooie stevige tieten


webcamsex met mooie vrouwen


Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.055Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sex, van neuken op de bank tot lesbische grote tietenseks

In deze editie van "Sex, het Verzamelde Werk" hebben we weer een verzameling erotisch opwindend beeldmateriaal bij elkaar verzameld. We...

Sluiten