?wi=339495&ws=semet

Eenzaamheid tijdens de lockdown, run op Real Sex Dolls

De eenzaamheid tijdens de lockdown heeft ervoor gezorg dat de Real Seks Dolls leveranciers overuren draaien. Een fabriek in China verscheept per maand ongeveer 3000 van deze sekspoppen naar Europa. De hyper-realistische sekspoppen doen het vooral goed in Italië en Duitsland.

Van instapmodel tot pratende sekspoppen

Eén van de Chinese fabrikanten, Yiwu Yansheng E-Commerce Co Ltd, heeft een instapmodel liggen voor rond de 140 euro en een pratend model voor 2475 euro. We hebben van horen zeggen dat dit model dusdanig levensecht is, dat ze kan aangeven dat ze hoofdpijn heeft en vroeg naar bed gaat, zonder sex natuurlijk, maar wel wil praten over emoties. Al betwijfelen we het bestaan hiervan ten zeerste.

In Spanje, Italië en Duitsland gaan ze los

Acht van de tien poppen die ze produceren worden geëxporteerd naar Europa. Via het populaire platform Alieexpress, dat een bereik van 200 landen heeft, worden de meest realistische sekspoppen verkocht. Ze hebben daar de statistieken erbij gepakt en zien dat er een 50% stijging is van de verkoop van sextoys, sinds het begin van de Coronacrisis. De vraag naar Real Sex Dolls is in dezelfde periode verdubbeld. De CEO van de eerder genoemde leverancier laat weten dat vooral de vraag vanuit Spanje, Italië en Duitsland explosief gestegen.

Nadat Italië in maart in Lockdown ging, steeg de vraag naar de neukpoppen met 500% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Daarmee hebben ze echter nog steeds geen record, want onze Oosterburen ging ook goed los. Daar was een run op de Real Seks Dolls, veroorzaakt door de anderhalve meter regel en de eenzaamheid tijdens de lockdown.

De toekomst, een sekspoppen met kunstmatige intelligentie

Het blijkt dat niet alle sekspoppen ook daadwerkelijk voor seks gebruikt worden. Sommige van de cliënten hebben ze aangeschaft om gezelschap te hebben, terwijl andere ze in een glazen vitrine hebben gestopt en toegevoegd aan het interieur van het huis.

De meeste mensen denken nog steeds aan opblaaspoppen als het om het begrip sekspop gaat, maar dat is zwaar achterhaald. De typische sekspop heeft een huid van rubber en weegt ongeveer 35 kilo. Bij het fabriceren wordt gebruik gemaakt van een mal van een echt model. Bij het Chinese bedrijf hebben ze ongeveer 160 Real Sex Dolls in de aanbieding.

De belangrijkste klanten zijn mannen tussen de 30 en 35 jaar die werkzaam zijn in een kantoorachtige omgeving. Tijdens een recent klantenonderzoek kwam naar voren dat de gebruikers van de sekspoppen willen dat er meer geavanceerde mogelijkheden worden ingebouwd in plaats van alleen maar de optie om te kunnen praten.

Daar hebben ze het al druk mee, want kunstmatige intelligentie voor de Real Sex Dolls is de volgende stap. Mocht je interesse gewekt zijn in het fenomeen sekspoppen, dan kan je die stillen bij een webshop voor sexpoppen.

NSFW-balk. Megan, een geile sekspop met rood haar en grote tieten

Als we het hier over Real Sex Dolls hebben dan gooien we er natuurlijk een gallery tegenaan van zo’n sekspop. Dit keer is dat de mooie Megan, een roodharige sekspop die op geil kijken zit en mooie grote tieten heeft. Dus zet je schrap, we verwachten een stortvloed aan Duitse bezoekers.

Levensechte sekspop Megan

hotsy geile sexdates 728
Babes:
deze vrouwen willen jouw pik
Sex Doll Genie, real sex dolls