Wat is nu weer stoere lingerie beste mensen van Seks Met? Nou, dat is vrij eenvoudig: het is lingerie die ervoor zorgt dat je netjes aan de mevrouw vraagt die het aanheeft, of je eventueel misschien aan haar tieten mag zitten. De vraag of je haar mag neuken, daar wacht je nog even mee, eerst met iets simpels beginnen. Dat is dus stoere lingerie.

Penny Matthis in stoere lingerie

Zelfs al zou Penny Matthis op een onverklaarbare wijze voor onze openingszin gevallen zijn en de rest van onze versierpoging ook hebben doorstaan. We zouden nog steeds, als ze half uitgekleed in de slaapkamer staat, vragen of het echt wel de bedoeling is dat er iets met seks gaat gebeuren. Voor hetzelfde geld heeft ze nog een werpster in haar leren onderbroek verborgen of komt er opeens een uitklapbare machete uit één van haar lange laarzen vandaan.

Je kan niet voorzichtig genoeg zijn met vrouwen die stoere lingerie aanhebben. Bij hen komt het gezegde vandaan: “ze maakt er een wokkel van” en dan is dat niet figuurlijk bedoeld in een opwindende toestand. Ze maken er letterlijk een wokkel van.

Buiten dat om, ze heeft wel geile tieten, maar dat durven we ook alleen maar hier te zeggen. Zeker niet recht in haar gezicht.

geheime flirt

penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-00 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-01 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-02 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-03 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-04

Mature Zoekt

penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-05 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-06 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-07 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-08 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-09 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-10 penny-matthis-heeft-geile-lingerie-aan-11