Er was een tijd dat Madonna, die op dit moment in Nederland is voor een paar concerten, nog niet zo beroemd was. Om aan geld te komen werkte ze een tijdje als naaktmodel, topless en met de benen wijd. De fotograaf die destijds verantwoordelijk was voor de foto’s heeft ze nu vrijgegeven.

Naaktfoto’s Madonna

Ene Martin H.M. Schreiber maakte de foto’s tijdens een fotografieles in 1979. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens de workshop “Photographing the Nude” die gegeven werd op de Parsons New School in New York. Volgens de fotograaf zou hij zelfs een kortstondige relatie met de beroemde zangeres hebben gehad. Een deel van de foto’s verscheen in 1992 al in het fotoboek “Madonna Nudes“, een ander deel kwam afgelopen mei in de Playboy te staan.

De fotograaf zag toen al dat hij goud in handen had want hij heeft meer dan genoeg foto’s gemaakt om een tweede boek mee te vullen. Het duurt dan ook niet lang meer op het vervolg van het boek in 1992 komt uit met de titel “Madonna Nudes II“. Dat is nog niet alles want de naaktfoto’s van Madonna worden vanaf 8 december tentoongesteld in een gallerij in Parijs.

Meer Madonna blootfoto’s zijn hier te vinden.