Mooie vrouw, grote borsten, naakt op het strand

5/5 (30)

Terwijl hier de sneeuw langzaam door een mooi winterzonnetje weer aan het verdwijnen is zijn er plekken op deze wereld waar het gewoon warm is. Warm genoeg om in bikini rond te lopen om vervolgens naakt op het strand te gaan. We riepen in de titel al dat het om een mooie vrouw gaat en dat kunnen we nog waarmaken ook.

Naakt op het strand

Dana is een echte beachbabe die voorbestemd is om in haar blootje door het zand te rollen. Of om mee naar een feestje te nemen in een strandtent zodat je alle mannen die daar interessant lopen te doen gelijk maar even op hun plek zet. Mag ze gewoon haar bikini aanhouden.

Gelukkig doet ze die bikini voor de photoshoot wel uit zodat ze naakt op het strand te zien is. Een mooie vrouw die ook nog eens haar eigen geld verdient zodat ze eens een keer een rondje kan weggeven als ze met je mee is naar de strandtent.

Wat er daarna gebeurt is natuurlijk privé maar we kunnen ons voorstellen dat ze weer naakt op het strand eindigt maar dan met jou er bovenop. Of dat jullie naar haar luxe appartement gaan om in een iets meer intiemere sfeer te gaan neuken. Als ze de ochtend na de nacht ervoor een lekker kopje koffie voor haar zet hoef je eigenlijk alleen nog maar wat kleren uit je huis te halen en kan je gewoon direct bij haar intrekken. Zo’n vrouw laat je natuurlijk nooit meer gaan.


beautfiul-blonde-naked-on-the-beach01 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach02 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach03 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach04 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach05 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach06

beautfiul-blonde-naked-on-the-beach07 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach08 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach09 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach10 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach11 beautfiul-blonde-naked-on-the-beach12

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 10.342Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Het is rood en staat naakt in het bos?

Nou .... zo moeilijk is dit raadsel toch niet ... kom op .. wat is nu rood en staat naakt...

Sluiten