Als je zo mooi bent als Monika dan ga je natuurlijk niet overal zo maar naakt. Kan zorgen voor verkeersopstoppingen en bouwvakkers die problemen met hun lippen krijgen door het constante gefluit. De blonde schoonheid heeft daarom een afgelegen plekje gevonden waar ze in alle rust bloot door het leven kan gaan.

Mooie Monika

Maar verdient Monika het voorvoegsel mooi eigenlijk wel? Ja dus, en wij weten dat soort dingen gezien de hoeveelheid naakte vrouwen die dagelijks over ons beeldscherm schuiven. Ze heeft een heerlijk lichaam om in te klimmen, een lekker kaal kutje en een paar fijne borsten. Dan zijn we er nog niet want wat te denken van haar gezicht; gewoon knap dus.

Al met al reden genoeg om op een verloren zondagochtend eens uit te gaan vogelen waar dat afgelegen plekje precies is. Dan zou je “toevallig” voorbij kunnen wandelen en iets over het weer zeggen ofzo. Het is een begin en je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

monika-mooi-blond-en-bloot-001 monika-mooi-blond-en-bloot-002 monika-mooi-blond-en-bloot-003 monika-mooi-blond-en-bloot-004 monika-mooi-blond-en-bloot-005

banner-mpl-studios-486

monika-mooi-blond-en-bloot-006 monika-mooi-blond-en-bloot-007 monika-mooi-blond-en-bloot-008 monika-mooi-blond-en-bloot-009 monika-mooi-blond-en-bloot-010 monika-mooi-blond-en-bloot-011 monika-mooi-blond-en-bloot-012