Millenial wacht langer met het hebben van sex, 1 op de 8 26-jarigen is maagd 📷


Onderzoek van de University College London, the Next Steps project, heeft uitgewezen dat dat jong volwassenen, Millenials, steeds langer wachten met seks. Waarschijnlijk omdat ze de intimiteit uit de weg gaan. De data van 16.000 mensen van 14 jaar en ouder, die in de periode 1989 tot 1990 waren geboren, werd grondig bekeken. Daaruit bleek dat Millenials niet zo’n haast hebben met seks in vergelijking andere generaties.

Millenials wachten langer met het hebben van sex

Er werden interviews gehouden met de deelnemers en daarbij gaf 1 op de 8 aan dat ze op hun 26ste levensjaar nog steeds maagd zijn. De onderzoekers denken dit niet ligt aan de social media, nieuwe technologieën of een nieuwe moraal. Het heeft eerder te maken met het feit dat Millenials worden overspoeld met porno en sex in hun dagelijkse leven.

NSFW-balk. Geile Millenial pijpt haar vriend onder de douche en krijgt een facial

We hoefden niet al te lang te zoeken naar een geile Millenial die absoluut geen maagd meer is voor haar 26ste jaar. We kwamen Mandie tegen, een heerlijke Latina die maar al te graag haar vriend pijpt. Dit keer gaat ze in de badkamer op haar knieën en krijgt ze een dijk van een facial.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 521


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Niky, blote brunette met grote tieten
Niky, knappe naakte brunette met grote borsten

Niky is knappe brunette die gelijk helemaal naakt aan deze fotoserie begint. Ze heeft grote borsten, een lekker kontje en...

Sluiten