Rouze Sexy Luisterverhalen

Katrina Moreno, milf in mooie lingerie

Katrina Moreno heeft zich getransformeerd tot een milf in mooie lingerie. Ze heeft grote borsten en ze weet dat haar echtgenoot het ontzettend opwindend vindt als ze speciaal voor hem een sexy lingeriesetje aantrekt. Ze hebben het de afgelopen weken aardig druk gehad en daardoor weinig tijd over voor uitgebreide sex. Katrina begint er al een beetje chagrijnig van te worden, want ze moet toch minimaal 2x in de week goed geneukt worden en dat is het absolute minimum. Daarom besluit ze haar echtgenoot een speciale verrassing te geven.

Op de onderstaande foto’s is ze te zien terwijl ze één van haar lingeriesetjes aanheeft die ze wil gaan gebruiken bij de verrassing die ze voor haar echtgenoot in petto heeft.

50 liefde datingsite

Pornoactrice: Katrina Moreno
Duur: 07:34

vanavond een milf neuken

Ze heeft opwindende sex met haar echtgenoot

Uiteindelijk wist Katrina een mooi lingeriesetje uit te kiezen waar ze zich super sexy in voelde. Ze had het weekend van de speciale verrassing de kinderen uit logeren gestuurd bij oma en opa, dus konden ze ongestoord uitgebreide sex hebben. Ze wist dat haar man eigenlijk met een vriend zou gaan vissen, maar die had ze opgebeld en verteld dat de afspraak niet door kon gaan. Ze had genoeg eten in huis gehaald, dat snel klaar te maken was, dus hoefden ze geen boodschappen te doen. De telefoon stond op het antwoordapparaat en ze had het mobieltje van haar man verstopt.

Niets stond dus een weekend vol uitgebreide sex in de weg, dat begon op zaterdagochtend toen ze gekleed in een heel sexy lingeriesetje de slaapkamer binnenstapte.