Je zou verwachten dat je als vrouw zijnde ook direct naakt onder de douche gaat staan, scheelt weer een natte sexy onderbroek of bovenkant. Niets is echter minder waar want door de online naakt mevrouwen leer je nog eens wat over de gewoontes van de andere sexe.

Naakt onder de douche

Als je met je vrouw of vriendin in de badkamer staat dan gaan ze gewoon naakt onder de douche om hun geheim niet te verraden. Weten ze echter dat ze helemaal alleen zijn als ze de verfrissende waterstralen langs hun lichaam gaan laten glijden dan wordt het een ander verhaal. Eerst het sexy ondergoed aan en dan pas onder de douche.

Vervolgens gaat het ondergoed langzaam weer uit en gaat de douchekop heel intiem te werk. Ga in de lunchpauze maar eens stiekem naar huis toe, of kijk gewoon via de webcam die je in de badkamer hebt opgehangen, kan ook. Geheid dat je een kant van je vrouw te zien krijgt die je niet zo snel verwacht had.

Toch ook maar eens gaan proberen, met de boxershorts aan onder de douche stappen om vervolgens helemaal bloot te gaan. Misschien dat het een fantastische ervaring is en een genot dat je nog nooit gekend hebt. In het ergste geval is in ieder geval je boxershort gewassen.

lucia-onder-de-douche-01 lucia-onder-de-douche-02 lucia-onder-de-douche-03 lucia-onder-de-douche-04 lucia-onder-de-douche-05 lucia-onder-de-douche-06

banner-hannah-sapphic-beauty

lucia-onder-de-douche-07 lucia-onder-de-douche-08 lucia-onder-de-douche-09 lucia-onder-de-douche-10 lucia-onder-de-douche-11 lucia-onder-de-douche-12 lucia-onder-de-douche-13 lucia-onder-de-douche-14 lucia-onder-de-douche-15 lucia-onder-de-douche-16 lucia-onder-de-douche-18