Latex pak blijft achter in hotelkamer in Amsterdam 📷

5/5 (2)

Het personeel van het Volkshotel in Amsterdam had een wel heel bijzondere vondst gedaan. Een hotelgast was een compleet latex pak vergeten mee te nemen. Volgens Tijs Bullock van het Volkshotel zou het om een pak gaan dat door een groep Engelsen gebruikt is bij een vrijgezellenfeest.

Latex pak vergeten in hotelkamer

Als er spullen vergeten worden in het hotel, wordt er normaliter contact opgenomen met de vertrokken hotelgasten. De enige uitzondering daarop is kleding, dat wordt volgens Tijs aan Vluchtelingenwerk gegeven. Het latex pak is echter een zeer bijzondere vondst, iets waar ze bij het goede doel waarschijnlijk niet op zitten te wachten. Er is daarom contact opgenomen met de Engelse eigenaren van het pak, maar die hebben nog niet gereageerd. Daar hebben ze drie maanden de tijd voor, want zolang worden vondsten in hotelkamers bewaard.

Privcay staat hoog in het vaandel bij het Volkshotel, maar voor het latex pak werd een uitzondering gemaakt. Het werd op de Facebook-pagina van het hotel gezet en het bericht is druk bezig om viral te gaan. Een aantal mensen hebben gereageerd en zouden het pak graag willen hebben om bijvoorbeeld hun vriend of vriendin mee te verrassen.

De rechtmatige eigenaar kan het vergeten pak in ieder geval bij de receptie oppikken.

NSFW-Balk. Geil blondje heeft een paars latex pak aan

We hadden de foto’s van een geil blondje in een paars latex pak al een tijdje liggen, maar nog nooit een mooie aanleiding gevonden om ze neer te zetten. De ervaring leert dat als je maar lang genoeg wacht zo’n aanleiding vanzelf voorbijkomt, ook in dit geval dus. Geniet van deze lekkere blondine, die een figuur heeft dat gemaakt lijkt te zijn om latex te dragen.

Voor de mensen die hier voor het eerst komen, als je klikt zie je NSFW-foto’s. Het is een keuze.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 240Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lizzie Ryan in sexy lingerie
Naakte Vrouwen, van jarretels en een lekker kontje tot lingerie seks

Natuurlijk zijn we niet helemaal vergeten dat het vandaag "Woensdag Lingeriedag" is, dus gooien we er in deze editie van...

Sluiten