De gordijnen zijn in de was geweest, de vloer is gedweild, het eten staat klaar in de oven en de was is weggestreken. De knappe vrouw van de foto’s heeft dus wat quality time voor zichzelf over. Kan je gebruiken om wat Sudoko’s op te gaan lossen of naar soaps te gaan kijken maar je kan natuurlijk ook gaan masturberen op de bank.

Masturberen op de bank

Het duurt toch nog wel even voordat er iemand thuiskomt en het is een lekkere zachte bank waar je goed op ligt dus waarom niet. Dat zal zo ongeveer de gedachtegang geweest zijn van onderstaande blote mevrouw die een beetje afwisselt tussen het bed en de bank als ze zin heeft om te masturberen. Het voordeel van het bed is dat er een nachtkastje naast staat waar haar seksspeeltjes en batterijen in zijn opgeslagen maar dan moet je toch weer de trap op en als je eenmaal overweldigd bent door pure lust dan voldoen een paar vingers in haar geile kutje ook.

Het is overigens niet zo dat ze de kleren van haar lijf afrukt want ze maakt er een feestje van. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor ons want ze kleed zich sensueel uit en doet aan een soort van voorspel met zichzelf. Eerst lekker aan haar tieten zitten en dan langzaam met haar vingers in haar onderbroekje verdwijnen, een onderbroekje dat overigens iets later uitgaat waardoor ze onbelemmerd toegang heeft tot haar natte spleet.

Ga er dus maar even relaxed voor zitten want het zijn een heleboel foto’s en het is best fijn om naar die knappe vrouw te kijken. Vingers in haar kut of niet.