Liala is een klassieke schoonheid, zo eentje die je met veel moeite in de kroeg hebt opgepikt. Met het “als ik de mijne laat zien, laat jij dan de jouwe zien” bleek je niet ver te komen dus moesten alle registers opengetrokken worden. Dat betekende een continue aanvoer van heerlijke wijntjes en af en toe een opmerking over ballet, kunst, filosofie of welk onderwerp dan ook dat aangesneden werd.

Klassieke schoonheid

Gelukkig moest Liala regelmatig naar de wc door de al eerder genoemde wijntjes en kon je snel even op Wikipedia opzoeken wat Nietzsche met God te maken had en de Stervende Zwaan; was dat nu wel of geen tekenfilm van Disney? De taktiek, laat de dame praten, leek zijn vruchten af te werpen en het afzakkertje bij je thuis was volgens haar een heel goed plan.

Na een nacht die in het geheugen gegrift zou blijven omdat Liala met drank op iets minder klassiek in bed bleek te zijn dan je zou verwachten. De ochtend na de nacht ervoor had ze zich, in één van je lange overhemden, genesteld op de bank, wachtend op een kopje koffie. Haar natuurlijke schoonheid bleek nog net zo mooi te zijn als de avond ervoor en van dat stukje: “spuit over mijn gezicht heen” was niets meer te zien.

Een goed moment om haar maar gelijk ten huwelijk te vragen. Dat idee werd bevestigd toen je vanuit de keuken de huiskamer inkeek en zag hoe je “one-night-stand” langzaam haar overhemd uitdeed en liet zien wat erotisch en sensueel precies inhoudt.

liala-mooi-klassiek-en-bloot-001 liala-mooi-klassiek-en-bloot-002 liala-mooi-klassiek-en-bloot-003 liala-mooi-klassiek-en-bloot-004 liala-mooi-klassiek-en-bloot-005 liala-mooi-klassiek-en-bloot-006

banner-mpl-studios-486

liala-mooi-klassiek-en-bloot-007 liala-mooi-klassiek-en-bloot-008 liala-mooi-klassiek-en-bloot-009 liala-mooi-klassiek-en-bloot-010 liala-mooi-klassiek-en-bloot-011 liala-mooi-klassiek-en-bloot-012