Katie Banks en haar nepjetsers in de zee

We denken dat we hier expertise genoeg hebben qua tieten dat we die van Katie Banks kunnen kwalificeren als nepjetsers. Om gelijk daar aan toe te voegen dat daar helemaal niets mis mee is. En dan niet eens onder het motto van jetsers zijn jetsers, nee, die van Katie Banks zijn gewoon een soort van best geil.

Katie Banks

Dit keer laat ze ons genieten van haar fameuze voorgevel terwijl ze in de zee nat aan het worden is. Ze wilde nog wel gaan snorkelen maar dat bleek lastig te gaan omdat haar tieten de neiging hadden om te gaan drijven zodat het best lastig was om naar beneden te duiken.

Maar genoeg over de fake boobies van Katie Banks. Laten we ons concentreren op de andere belangrijke zaken in het leven waartoe we het kontje van deze schoonheid ook mogen rekenen. Een paar welgevormde billen die schreeuwen om aandacht en een gezicht waarop staat geschreven “klaarkomen hier“.

Niet echt natuurlijk maar hier bedoelen we haar gezichtsuitdrukking mee die op z’n minst zaadvragend is te noemen en op z’n meest “en rap een beetje“. Een vrouw die we dus heel graag in ons bed zouden willen vinden, al is het alleen maar om te kijken of die neptieten zo strak zijn dat je er een kaartenhuis op kan bouwen.

katie-banks-big-fake-tits-01 katie-banks-big-fake-tits-02 katie-banks-big-fake-tits-03 katie-banks-big-fake-tits-04 katie-banks-big-fake-tits-05 katie-banks-big-fake-tits-06 katie-banks-big-fake-tits-07

katie-banks-banner

katie-banks-big-fake-tits-08 katie-banks-big-fake-tits-09 katie-banks-big-fake-tits-10 katie-banks-big-fake-tits-11 katie-banks-big-fake-tits-12 katie-banks-big-fake-tits-13 katie-banks-big-fake-tits-14 katie-banks-big-fake-tits-15

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 1.263

Topless vrouwen die allemaal zo geil als een pak boter zijn. Tijd voor een seksdate.

Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Rood haar, zeer lenig, grote tieten, juist ja, zeer neukbaar

Rosalia is een vurige dame met vlammend rood haar die in staat is om een standje te doen dat niet...

Sluiten