Kat Dee ziet er opwindend uit. Ze heeft een strak jurkje aangetrokken, een leren jas, jarretels, panty’s en hoge hakken. Dressed to kill. Je hebt ongeveer een idee hoe het er allemaal onder uitziet, maar je bent toch blij dat je rustig in je luie stoel van een heerlijke striptease aan het genieten bent, zodat je zeker weet hoe het er uitziet.

Kat Dee, strak jurkje en leren jas

Dat je haar mooi borsten ziet verschijnen terwijl ze je zeer zaadvragend blijft aankijken. Ze houdt uiteindelijk haar panty’s en jarretels aan, en dat is geen enkel probleem. Eigenlijk best wel opwindend. Mocht je echter dusdanig opgewonden zijn, nadat je haar in de kroeg hebt opgepikt en ze duidelijk heeft laten merken dat ze enige verwachtingen qua seks heeft, is er ook niets aan de hand.

Terwijl ze haar leren jas nog aanheeft, de deur is net achter je in het slot gevallen, schuif je haar strakke jurkje omhoog, haar slipje een beetje opzij en voordat ze kan vragen waar ze haar jas kan ophangen heeft ze hem er al inzitten. Kan je het daarna nog eens rustig overdoen, maar dan is de hoge wederzijdse nood alvast geledigd.

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<

kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-00 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-01 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-02 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-03 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-04 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-05 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-06 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-07

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je

kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-08 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-09 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-10 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-11 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-12 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-13 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-14 kat-dee-leren-jas-strak-jurkje-naakt-15