Julia de Lucia en Anny Aurora, lesbische seks en een trio


Julia de Lucia is een knap en blond en voor Anny Aurora geldt hetzelfde, behalve dan dat ze een brunette is. De beide dames kunnen het uitermate goed met elkaar vinden en als ze een zakelijke deal hebben gesloten, besluiten ze om dat goed te gaan vieren. Ze hebben een paar wijntjes gehaald in trendy club en zijn daarna bij Julia thuis aangekomen om nog een fles champagne open te trekken. Als je de deal van het jaar sluit, dan moet dat goed gevierd worden.

Geile lesbische seks en een trio

Door de adrenaline, de opwinding en de drank zijn beide dames nogal opgewonden geraakt en na het tweede glas champagne, beginnen ze elkaar te zoenen en zoeken hun handen elkaars intieme delen op. Ze liggen al snel naakt op het tapijt en zijn elkaar heerlijk aan het beffen en vingeren. Net als ze op het punt staan om allebei klaar te komen, gaat de bel en loopt Anny naakt naar de deur toe om te kijken wie het is. Ze heeft het vermoeden dat het de klant is met wie ze de deal hebben gesloten, want bij het weggaan uit de club had ze hem in zijn oor gefluisterd dat hij langs moest komen om de avond van zijn leven te hebben.

Ze had het bij het goede eind en hij keek zijn ogen uit toen de deur van het appartement openging en de knappe brunette naakt voor hem stond. Zijn ogen werden nog groter toen hij in de huiskamer kwam en de knappe blondine naakt op haar knieën op de grond zat. Uiteindelijk werd het geile lesbische seks en een trio dat nog de hele nacht duurde, want de klant is koning en die moet waar voor zijn geld hebben.


Geile lesbische seks en een trio

————————–
Een pornovideo met de beide dames en de gelukkige klant in de hoofdrol is hier te vinden.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 657


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, van rode lingerie op de bank tot witte lingerie op het kleed

Avery Ray is een heerlijke babe met grote tieten die in rode lingerie op de bank zit en Mia Kazda...

Sluiten