Je kan het dak op“, was het laatste dat het vriendje van Jenny tegen haar gezegd heeft tijdens de ruzie. Nu is het over het algemeen bekend dat vrouwen graag het laatste woord hebben dus riep Jenny hard: “geen probleem” en ging naar het dak toe.

Naakt op het dak

Ze was nog steeds witheet van woede dus besloot ze een beetje af te koelen en al haar kleren uit te trekken. Iets dat door de overige bewoners, zeker die van de hoogste verdiepingen, van de omliggende panden meer dan gewaardeerd werd. Jenny is ook wel een vrouw waar je graag naar kijkt, zeker als ze naakt op het dak in een loungebank opwindend aan het doen is.

Een paar zachte, volle tieten, waar je zachtjes in zou willen knijpen; kan ook zijn dat Jenny iets meer van het harde werk is maar daar passen we ons dan graag op aan. Op dat soort momenten, evenals het kontje waar in geknepen moet worden, is het een beetje improviseren en goed luisteren. Bij een “gvd, niet zo hard” moeten de tepelklemmen eraf en bij een “oooowwwwhhhhh jaaaaaa” zit je gelijk in de roos en is de volgende stap wat meer naar beneden waar haar clitoris wacht om verwend te worden.

Voordat we echter te ver doordraven over wat er allemaal mogelijk is met Jenny, eerst maar even de foto’s voor een stukje beeldvorming. Die zijn hier te vinden.

jenny-lekker-kontje