Over het algemeen zijn het de blonde vrouwen op de site die hem, de penis, pontificaal uit de broek kijken. Meestal de types die de term”sletterig” met ere verdienen vanwege hun uitstraling. Niet dat er iets mis mee is, want een overgrote meerderheid op de redactie vindt dat sletterig gelijk staat aan geil.

Geile brunette, klasse en toch een beetje sletterig

Vandaar wellicht de grote hoeveelheid blonde dames waarvan de tieten een uitweg zoeken uit de te krappe bh’s en de mini-rokjes die ze aanhebben in het openbaar verboden zijn. Jayme pakt het heel anders aan, het is een brunette dus verwacht je sowieso dat ze niet gelijk op de eerste foto met een piemel in haar mond zit. Om deze stelling enige kracht bij te zetten hebben we een klein testje uitgevoerd:

Zoeken we op de site naar de combinatie “Brunette + Piemel” dan is het pas vanaf de derde post een beetje bingo. Doen we hetzelfde met “Blond + Piemel” dan gaat het vanaf het eerste postje los en dan ook nog in haar kontje. Het resultaat lijkt ons vrij overtuigend.

Dus terugkomend op de aanpak van Jayme, ze doet het “uit de broek kijken” en “sletterig” veel subtieler. Je moet een beetje kenner zijn van het vrouwelijk schoon en “de blik” kunnen interpreteren, dan zie je dat ze op foto 3 en foto 8 haar pijlen aan het afschieten is. Dat merk je waarschijnlijk ook aan enige beweging in de onderste regionen als het om stijf worden gaat. Laten we trouwens vooral foto 10 niet vergeten als ze half naakt op het bureau zit. Aanschouw de subtiele variant van zaadvragend en: “als je dan toch klaarkomt, doe het dan graag over mijn gezicht.

Zo zie je maar weer, als je een vrouw als Jayme, die op het eerste gezicht klasse uitstraalt, op de juiste wijze weet in te schatten, dan komt het sletterige vanzelf bovendrijven.

hotsy geile sexdates 728

jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-00 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-01 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-02 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-03 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-04 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-05 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-06 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-07

Flirt met Vrouwen

jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-08 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-09 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-10 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-11 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-12 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-13 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-14 jayme-knappe-brunette-met-harde-tieten-15