Huh, Wut, getrouwd en drie jaar lang geen seks, seksloos huwelijk beter dan ooit? 📷


5/5 (1)

Naast de Opzij is de pagina vrouw van de Telegraaf één van onze favoriete stekken op het internet. Je blijft een beetje op de hoogte van de emoties van de dames, wanneer rokjesdag gaat beginnen en of ze echt checken of mannen links- of rechtsdragend zijn. Daar viel ons oog dus op een artikel met de pakkende naam: “Al drie jaar geen seks, maar ons huwelijk is beter dan ooit“, onze nieuwsgierigheid was gewekt.

Seksloos huwelijk

Het ging om ene Lola Stark, een mevrouw die haar relaas over haar huwelijk zonder seks op YourTango had neergezet, een online Amerikaans magazine. In het begin was de seks met haar echtgenoot, Jason, onhandig, maar al snel waren ze een beetje aan elkaar gewend en vlogen de tapijttegels door de slaapkamer heen. Nadat ze getrouwd waren kwam het nog maar weinig voor dat er ruzie was over wie er op de natte plek moest gaan liggen. De hoeveelheid seks was minimaal en dat had te maken met werk, familie en het dagelijkse leven.

Die ene keer dat ze wel seks hadden, was gelijk goed gericht van Jason, want Lola werd zwanger. Het onderwerp seks kwam niet meer voor op hun kalender, want ze waren bang dat de piemel van Jason misschien wel tegen het hoofdje van de baby zou tikken. Na de zwangerschap werd het er niet beter op, de dochter sliep bij ze in de slaapkamer en de trukendoos moest open zodat ze nog aan seks konden doen.

Hun dochter wilde vervolgens niet meer in haar eigen bedje slapen en haar afzetten bij de vader van Lola Stark, zodat ze enige privacy hadden, was ook geen optie meer. Dat betekent dat ze al drie jaar lang geen seks meer hebben en dat volgens Lola hun huwelijk beter is dan ooit. Ze zijn gewoon te moe voor seks. Volgens mevrouw Stark wordt vaak gedacht dat een seksloos huwelijk een gebroken huwelijk is, maar daar is in haar geval geen sprake van.

De testosteron van haar echtgenoot

Toch ziet de seksloze mevrouw iets over het hoofd, dat ze iets te makkelijk naast zich neerlegt. Ze roept iets over een vurige spanning en dat haar echtgenoot vol testosteron zit, maar dat hij weet dat seks eigenlijk geen optie is. Ze laat weten dat hij er wel vaak om vraagt, maar helaas pindakaas.

We zouden toch graag uit de mond van meneer Stark horen of hij net zo denkt over hun seksloze huwelijk als zijn echtgenote. Misschien dat je dan toch een heel ander verhaal hoort.

NSFW-Balk. Geile lesbische seks, speciaal voor meneer Stark

Aangezien we het vermoeden hebben dat meneer Stark midden in de nacht de echtelijke bedstee verlaat om naar een goed stukje porno te kijken, hebben we twee lekkere wijven voor hem neergezet die lesbische seks hebben. Dat zijn Katie Banks en Bryci, dus dat zit wel goed. Tenminste, als hij wel mag rukken in een seksloos huwelijk.

Katie Banks en Bryci

Mature Fuck
Katie Banks en Bryci, geile lesbische seks

katie-banks-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 289


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kleio Valentien in een strakke latex bodysuit
Naakte Vrouwen, van een latex tatoeage babe tot een Playboy beauty

We beginnen deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" met Kleio Valentien, een tatoeage babe die zich dit keer...

Sluiten