Af en toe doen we nog wel eens wat anders dan alleen maar naar tieten kijken en dat is de statistieken doornemen, en specifiek de zoekwoorden. Daar kwamen we de volgende tekst tegen, eigenlijk een open vraag: “Hoe bef je een vrouw van 30 jaar?” Met je tong is een te makkelijk antwoord dus hier zijn we wat dieper op ingedoken.

We hebben deze vraag neergelegd bij de mature milfen die er bij ons rondlopen en die hadden niet het idee dat een vrouw van 30 jaar anders gebeft moet worden dan eentje van 21 of 51 jaar. Het gaat erom dat je met je tong het “oehoehoehoe” knobbeltje vindt, in lekentaal de clitoris. Dat “oehoehoehoe” is het geluid dat de vrouw maakt als je goed zit en het likken serieus neemt.

Hoe bef je een vrouw?

We hebben de 30 jaar eraf gehaald en blijven dan met een algemenere vraag zitten: “Hoe bef je een vrouw?” Die vraag hadden we graag bij onze bezoekers neergelegd, maar we hebben het vermoeden dat er niet al teveel dames op Seks Met rondhangen die in geuren en kleuren willen vertellen hoe dat beffen precies in z’n werk gaat. Vandaar dat we gekozen hebben voor een stukje visuele ondersteuning.

Net als dat mannen precies weten hoe je het beste kan aftrekken, omdat ze daar hun hele leven al mee bezig zijn, weet een vrouw dat over beffen. Het is dus niet zo raar dat we twee mooie dames erbij hebben gehaald, Natasha Voya en Zoey Monroe, die laten zien hoe je het beste een vrouw oraal kan bevredigen.

De Foto’s. Het betere beffen in het damestoilet

webcamsex met mooie vrouwen

Hoe bef je een vrouw? Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-02 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-03 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-04 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-05 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-06 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-07

Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-08 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-09 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-10 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-11 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-12 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-13 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-14 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-15 Natasha Voya-Zoey Monroe-hoe-bef-je-een-vrouw-16

De pornovideo. Zoey Monroe en Danica Dillon doen het met elkaar

In de onderstaande video bedrijven Zoey Monroe, die je hierboven ook al gezien hebt, en Danica Dillon, de liefde. Als het beffen begint, dan zie je dat er een klein beetje spuug gebruikt wordt om de boel goed nat te houden. Dat zijn de tips waar je als maagdelijke beffer wat aan hebt.