Als je op het gebied van standjes een beetje trendy bent, dan ben je natuurlijk allang op de hoogte van het ‘Golden Arch’ standje. Volgens Sex Guru Annabelle Knight is het een perfect standje voor koppels om intens seksueel genot te ervaren en het is vrij eenvoudig uit te voeren. Het komt er op neer dat de vrouw op de man zit en de gezichten van de sekspartners op elkaar gericht zijn. Hierdoor kan er tijdens het neuken van elkaars lichaam genoten worden.

De ‘Golden Arch’, een geil trendy seksstandje

Als je de foto’s bij dit artikel even uitprint en bij het bed aan de muur hangt, dan moet het helemaal goed gaan komen. Zoals je ziet zit de man, met zijn benen gestrekt op bed en zit er een mevrouw bovenop hem die haar onderbroekje nog uit moet trekken om ten volle van het standje te kunnen genieten. Als ze dat gedaan heeft en zich over de pik van de man heeft laten glijden is het de bedoeling dat ze achterover gaat leunen om op die manier het ultieme genot te beleven.

Het is op deze manier mogelijk om oogcontact te houden en dat maakt het erg intiem. Dat kan een pre zijn voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme kunnen komen. Tevens is het een optimale mogelijkheid om elkaars lichaam aan de voorkant te strelen en betasten om een nog beter orgasme te krijgen. Het is zelfs een ultiem standje om het bovenste laatje van het nachtkastje open te doen en de vibrator erbij te pakken.

NSFW-balk. Een seksvideo waarin ook het ‘Golden Arch’ standje in voorkomt

Een wijze raad voor degene die en masse richting de pornotubes gaan en daar op ‘Golden Arch’ gaan zoeken. De uitkomsten zijn niet direct waar je op hoopt. Het ‘Golden’ gedeelte in de naam van het standje zorgt ervoor dat er een eindeloze rij video’s tevoorschijn komt waarin plassen en seks de hoofdmoot vormen. Een beetje alsof je naar ‘Golden Shower’ op zoek gaat, maar dan ben je voorbereid op het soort skesvideo’s dat tevoorschijn komt.

Het is ons uiteindelijk toch gelukt om een seksvideo te vinden, waar een heleboel standjes in voorkomen. Dus mocht de ‘Golden Arch’ het net niet zijn, dan is het een inspiratiebron om het heter en beter in bed te krijgen.

Golden Arch standje

Een zeer inspirerende seksvideo waarin niet alleen de 'Golden Arch' voorkomt maar nog meer standjes met de vrouw bovenop.

NSFW-balk 2. De ‘Golden Arch’ en de ‘Reverse Golden Arch’

Vianna is een milf die wel houdt van een beetje uitdaging in haar seksleven en niet alleen de ‘Golden Arch’ in haar repertoire heeft zitten, maar ook de ‘Reversed Golden Arch’. Bij het laatste standje zit ze met haar rug naar haar sekspartner en kijkt uit het raam of er buiten nog iets interessants te zien is. De voordelen van de ‘Golden Arch’ als de intimiteit en het genieten en ontdekken van elkaars lichaam komen hierdoor een stuk minder goed uit de verf.