We hebben vandaag iets met dames die naakt gaan in het openbaar. Eerst een knappe brunette en nu Gillian Barnes die een paar mooie grote borsten heeft. Maar dat is nog niet alles, want ze heeft ook nog eens een lekker kontje, dat ze graag in de supermarkt laat zien. Genoeg materiaal voor een nieuwe natte droom voor de vakkenvullers die de billen hebben mogen aanschouwen.

Lekker kontje in de supermarkt

De supermarkt is trouwens niet de enige plek waar ze zich bloot geeft. De bovenkant van haar jurk glijdt ook een keer naar beneden als ze wat spullen in de auto aan het leggen is en als ze op de parkeerplaats staat. De hoogste tijd om langs een kleermaker te gaan, want zo’n afzakkende jurk is ook niet alles.

Niet dat je ons hoort klagen, maar ze heeft het niet zo op een BH, dus gaat ze elke keer topless als haar jurk weer eens afzakt. Best lastig als je in de rij voor een drukke kassa staat. Aan de andere kant, het maakt de fantasie van de vakkenvullers wel compleet.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen

busty-gillian-barnes-naked-in-public-01 busty-gillian-barnes-naked-in-public-02 busty-gillian-barnes-naked-in-public-03 busty-gillian-barnes-naked-in-public-04 busty-gillian-barnes-naked-in-public-05 busty-gillian-barnes-naked-in-public-06

?wi=339495&ws=seme

busty-gillian-barnes-naked-in-public-07 busty-gillian-barnes-naked-in-public-08 busty-gillian-barnes-naked-in-public-09 busty-gillian-barnes-naked-in-public-10 busty-gillian-barnes-naked-in-public-11 busty-gillian-barnes-naked-in-public-12

banner-zishy-700