Gerda S vindt het heerlijk als ze tijd heeft om lekker een stukje te gaan varen. Ze heeft net een nieuwe boot en is richting een stuk water gegaan waar het een beetje rustig is. Dat komt haar het beste uit, want ze vindt het namelijk heerlijk om naakt op de boot te zitten, terwijl deze rustig in het water dobbert.

Gerda S, naakt aan het varen

Ze is namelijk een echte boot-nudist en waar ze voor anker is gegaan, is de verzamelplek voor mensen die graag naakt op hun boot zitten. Ze verwacht dus wel dat het een stuk gezelliger gaat worden in de loop van de middag en misschien komt de eigenaar van het grote jacht ook weer langs.

Dat was een paar weken geleden; de eerste keer dat Gerda een boot-orgie heeft meegemaakt. Iedereen had zich verzameld op het grote jacht en er werd tot de volgende ochtend aan seks gedaan, waarbij iedereen het met elkaar deed.

We snappen nu dus ook een beetje waarom Gerda zo graag naakt gaat varen.

50 plus liefde nu gratis aanmelden

Gerda S, naakt aan het varen Gerda S lekker ding naakt varen 002 Gerda S lekker ding naakt varen 003 Gerda S lekker ding naakt varen 004 Gerda S lekker ding naakt varen 005 Gerda S lekker ding naakt varen 006 Gerda S lekker ding naakt varen 007 Gerda S lekker ding naakt varen 008

Flirt met Vrouwen

Gerda S lekker ding naakt varen 009 Gerda S lekker ding naakt varen 010 Gerda S lekker ding naakt varen 011 Gerda S lekker ding naakt varen 012 Gerda S lekker ding naakt varen 013 Gerda S lekker ding naakt varen 014 Gerda S lekker ding naakt varen 015 Gerda S lekker ding naakt varen 016