De exotische schoonheid, die uitermate sexy in lingerie is en naakt ook niet te versmaden, gaat door haar online leven met de naam “Skin Diamond“. We vermoeden, en wij weten dat soort dingen als internet speurders naar vrouwelijk schoon, dat dit niet haar echte naam is. Ze zal van origine wel iets in de richting van Geertruida de Vries of iets dergelijks genaamd zijn, maar dat doet in eerste instantie toch de harten minder snel kloppen dan een getinte schoonheid die aangekondigd wordt met de naam “Skin Diamond“.

Sexy in lingerie

Krijg je echter de foto’s onder ogen dan ben je best bereid om “Geertruida ga door te roepen!” in plaats van “Fuck Yeah, Skin Diamond“, als ze maar op je piemel zit en deze berijdt alsof ze net met haar vingers in het stopcontact heeft gezeten om te kijken waarom haar iPhone oplader niet werkt.

Niet een erg handige actie, dat geven we toe, maar we hadden een stukje beeldvorming nodig om de mate van extase aan te geven en vonden “alsof ze net te horen had gekregen dat je helemaal geen miljonair bent, want je sigarenbandjesverzameling is precies 1 euro 98 waard, en er af probeert te komen” of “alsof ze net haar nieuwe vibrator die op krachtstroom werkt op standje snel heeft gezet” het net niet. Overigens wel met stip op de respectievelijk tweede en derde plaats geëindigd.

Kortom, we zijn overtuigd van de bedcapaciteiten van deze mooie vrouw en dat alleen gebaseerd op het fotomateriaal. Nu ziet ze er ook uit om door een ringetje te halen, sexy in lingerie, en als dat uitgaat wordt het alleen maar beter.