Emily, buiten in sexy lingerie en geile knielaarzen

3/5 (1)

Je zou bijna denken dat de roodharige Emily, die een paar mooie grote tieten heeft, als sekswerkster wat geld bij elkaar te schrapen. Mocht dat zo zijn, dan heeft ze een verkeerde plek uitgekozen om klanten op te pikken, want het ziet er niet naar uit dat er druk verkeer is bij de vervallen fabriek. Trouwens, als je zo’n lekker ding als Emily bent, die sexy lingerie en geile knielaarzen aanheeft, dan hoef je niet de straat op om mannen op te pikken. Die komen naar je toe en betalen een stapel geld om te mogen neuken.

Emily, sexy lingerie en geile knielaarzen

Kan natuurlijk ook dat ze met een rollenspel bezig is en dat zij de straatmadelief speelt die de huur niet kan betalen. Haar minnaar van dat moment heeft daar wel een oplossing voor en trekt zijn portefeuille. De twee hebben vervolgens seks in het verlaten gebouw en doen het ’s avonds, in de rust van de slaapkamer, nog eens dunnetjes over. Dan is Emily de vrouwelijke huurbaas, die graag geld voor de huur wil zien, haar minnaar kan het bedrag maar gedeeltelijk ophoesten en moet de rest in natura betalen.

Best leuk zo’n rollenspel en voor Emily is het best lucratief. Die heeft in twee gevallen geld gekregen van haar seksmaatje. Is ze dan toch een dame van plezier, alleen brengt ze het anders?


Emily, buiten in sexy lingerie en geile knielaarzen
Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 461Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This