Denk je dat je alles gehad hebt als hardwerkende site exploitant op dit tijdstip, komt er een mailtje van Photodromm binnen, altijd waard om te kijken. Wie denk je dat ze op voorpagina niveau hebben? Juist ja, Natasha, heel erg lekker, een vrouw waar je een heel goed gesprek mee kan hebben.

Heel erg lekker

Buiten het gesprek om denk je eigenlijk alleen maar aan neuken. Tenminste, een heel klein beetje seks zou ook goed zijn. Dat ze gewoon mooi aan het zijn is, helemaal naakt, en vraagt of je trek hebt in een tosti of iets dergelijks. Tuurlijk, zolang ze maar bloot naar het broodrooster toeloopt. Zoveel eisen stel je niet als Natasha naakt in je achtertuin staat.

Gewoon dus de tosti zelf klaarmaken en als het een beetje meezit, Natasha ook. Aan de andere kant, ze kijkt wel een beetje arrogant, en dat komt dan weer doordat ze weet dat ze mooi en lekker is.

Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-01 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-02 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-03 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-04 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-05

banner-photodromm

Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-06 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-07 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-08 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-09 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-10 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-11 Natasha-is-wel-heel-erg-lekker-12