Naakte vrouw rijst op uit het water

Zit je rustig met je hengeltje te vissen aan de waterkant, krijg je plotseling iets te zien en baal je ervan dat je besloten hebt om je smartphone niet mee te nemen. Je hebt geen enkel fotografisch bewijs, met als gevolg dat geen van je kroegmaten je verhaal gelooft. Want geef toe, het klinkt een beetje vergezocht: een naakte vrouw rijst op uit het water. Dat soort natte dromen hebben zij ook.

Is het een meermeermin?

Je denkt eerst aan een zeemeermin, maar dan de wat zeldzamere variant, een meermeermin. Je ziet echter dat de blonde schoonheid, genaamd Fabiana gewoon benen heeft in plaats van schubben en dat ze een paar mooie grote stevige tieten heeft en een prachtig kontje. Ze loopt het strandje op en precies op dat moment heb je de vangst van je leven aan de haak hangen, de grootste snoek aller tijden die in de omgeving van Schubbekutteveen gevangen is.

Wat voor hengel heb je in je broek hangen?

Je vergeet echter alles om je heen en staart alleen nog maar naar de mooie Fabiana die zelfs haar lingerie doorkijkdingetje uittrekt en je met een mysterieuze geile blik aankijkt. Ondertussen schuift je werphengel langzaam naar de waterkant, want de snoek heeft zo’n zijn eigen ideeën over aan de haak geslagen worden. Het deert je niet, want je bent gevangen in de blik van de knappe blonde vrouw. Ze komt naar je toe en vraagt op een totaal andere manier dan je verwacht had:

“Hee lullo, wat voor hengel heb je in je broek hangen?”

Dat is het moment dat je wakker schrikt en met een slaapdronken blik kijkt hoe je dure werphengel langzaam onder het water verdwijnt. Dat is balen, geen mooie naakte vrouw en geen snoek.

Life is a bitch.