Een 24-jarige klant van een Japans Steakhouse in Clearwater, Florida, vond het een goed plan om erotisch te gaan dansen in een restaurant en tegelijkertijd een soort van striptease te doen. Hij werd gearresteerd nadat een koppel in het restaurant lastig viel en ze een spontane striptease aanbood.

Erotisch dansen en striptease in een restaurant

De 24-jarige man had hem goed zitten toen hij naar de tafel liep waar een koppel zat te eten. Hij dacht waarschijnlijk dat de vrouw spontaan opgewonden zou raken van zijn paringsdans en van de stoel af zou glijden als hij een striptease deed. Tenminste, zo zou het gaan in zijn benevelde geest. De vrouw was echter niet gediend van de erotische aandacht en vroeg of hij er mee wilde stoppen. Dat werkte als een rode lap op een stier bij de dronkenlap die de vrouw daarop bestempelde als dik en wilde gaan matten met de echtgenoot.

Ondertussen was de politie gearriveerd om de erotische danser mee te nemen naar de plaatselijke cel. Een woordvoerder van de plaatselijke politie liet weten dat de dronken klant niet echt wilde meewerken aan zijn arrestatie.

NSFW-balk. Geile Franse milf doet een striptease in een restaurant

We denken een passende naakte invulling gevonden te hebben bij het bovenstaande bericht. Een vrouw die je wel graag een striptease in een restaurant ziet doen, tenminste, als je met je vrienden uit eten bent. Het is niemand minder dan de geile Franse milf Angell Summers, die er verschrikkelijk sexy uitziet en ervoor zorgt dat je biefstuk koud wordt.