Destiny Moody was zich klaar aan het maken om naar een feestje te gaan en had een heel sexy strak jurkje uit de kast getrokken. Het zou super gezellig worden: drinken en dansen tot in de late uurtjes, dat soort werk. Ze had met een chatvriendin afgesproken, maar die liet op het laatste moment weten dat ze niet kon komen; ze had last van obstipatie.

Destiny Moody in een strak jurkje

Daar zat ze dan, in een strak jurkje, even niet wetende wat ze moest gaan doen. Ze keek een beetje somber voor zich uit in de eenzame hotelkamer. Dan eerst maar even plezier maken dacht ze bij zichzelf en er verscheen gelijk een glimlach op haar gezicht.

Ze kleedde zich uit en had de vibrator alvast op het nachtkastje klaargelegd. Met de afstandsbediening in de hand ging ze op zoek naar een stukje volwassen entertainment om in de juiste stemming te komen. Dat bleek een stuk lastiger dan gedacht en na een belletje met de receptie bleek dat porno kijken niet meer tot de mogelijkheden behoorde. Had ze daarvoor zo’n duur hotel uitgekozen?

Het strakke jurkje ging vlug weer aan en het laatste wat we van Destiny Moody zagen, toen ze richting de lift liep, was haar mooie achterwerk. Ze had zich voorgenomen om haar avond niet helemaal te laten vergallen. Aan de hotelbar zou vast wel een knappe zakenman zitten die behoefte had aan wat vrouwelijk gezelschap.

destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-01 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-02 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-03 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-04 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-05 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-06 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-07


Seksdating Senioren

destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-08 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-09 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-10 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-11 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-12 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-13 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-14 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-15 destiny-moody-gaat-helemaal-bloot-16

 

banner-destiny-moody