De nieuwe lingerie van Kayla Kayden heeft het gewenste effect

Kayla Kayden had in een geile bui een mooi nieuw lingeriesetje gekocht en dat bleek een schot in de roos. Haar vriend kon niet van haar afblijven.

Kayla Kayden liep langs een lingeriewinkel en besloot dat het de hoogste tijd was om een mooi nieuw setje te kopen. Binnen twintig minuten stond ze weer buiten met een tasje in haar handen en ging ze vol goede moed naar huis toe. Ze was namelijk van plan om haar vriend te verrassen en de nieuwe lingerie zou ervoor gaan zorgen dat ze lekkere seks met hem zou hebben. Bij het idee alleen al kreeg ze een nat kutje en reed ze vlot richting huis.

De lingerie heeft het verwachtte effect

Daar begroette ze haar vriend en zei dat ze een verrassing voor hem had en dat hij even op de bank moest gaan zitten. Ze trok snel haar nieuwe lingerie aan en liep ze de huiskamer in. De lingerie had het verwachtte effect en het duurde niet lang of hij was aan haar grote tieten aan het zuigen en zat ze zelf op haar knieën om hem te pijpen. Daarna ging ze op zijn gezicht zitten en begon hij haar te beffen en kwamen ze in een standje 69 terecht.

Naar haar eerste orgasme gebeft

De heerlijke tong van haar vriend zorgde voor haar eerste orgasme en ze was zo nat, dat ze zonder problemen over de pik van haar vriend gleed en hem begon te berijden. Ze zat met haar lekkere kontje naar zijn gezicht omdat ze wist dat hij het heerlijk vond om naar haar mooie billen te kijken terwijl hij haar aan het neuken was.

Ze vindt het heerlijk om zijn zaad door te slikken

Het duurde niet lang of ze voelde haar tweede orgasme opkomen en ze was blij dat haar vriend haar hard begon te neuken. Ze kwam kreunend klaar en ze ging, terwijl de genotsgolven nog door haar lichaam gingen, op haar knieën zitten en begon hem te pijpen. Ze wilde zijn zaad in haar mond proeven en ze voelde aan zijn opzwellende eikel dat dit niet lang ging duren. Ze probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar er kwam een toch een gedeelte op haar gezicht terecht.

Kayden moest glimlachen, want ze wist dat haar vriend dat verschrikkelijk opwindend vond en ze had nog een paar standjes in gedachten voor die middag. Ze ging op haar handen en knieën zitten en keek geil achterom hoe haar vriend zich klaarmaakte om haar van achteren te gaan neuken.

Morgen nog maar een setje halen“, dacht ze bij zichzelf toen ze gevuld werd door zijn grote pik.

Stemmen, waarom niet?

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen


Aantal keer bekeken: 2.550Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Victoria, stijlvolle stewardess heeft sexy lingerie aan
Naakte Vrouwen, van een stijlvolle stewardess tot grote tieten in kanten lingerie

We beginnen deze editie van 'Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk' waarin we vijf mooie vrouwen in lingerie tegenkomen met Victoria,...

Sluiten