Dayna Vendetta, grote tieten, houdt van een grote pik


5/5 (7)

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom Dayna Vendetta, die zelf een paar grote tieten heeft, van een grote pik houdt. Stel dat ze tussen haar tieten geneukt wordt door iemand met een pik die qua lengte overeenkomt met het landelijke gemiddelde, heeft ze niets om aan te sabbelen. Die zie je namelijk nooit meer tussen haar tieten vandaan komen.

Dayna Vendetta geilt op een grote pik

Duwt een man met een grote pik zijn liefdesbuis tussen haar grote tieten, dan hoeft ze alleen maar haar mond open te doen en kan ze hem pijpen terwijl hij haar tussen haar tieten neukt. Een andere reden zou kunnen zijn dat ze als online naakt mevrouw gewend is geraakt aan grote piemels.

Ze speelt de hoofdrol in best wel veel video’s en alle mannen waar ze seks mee heeft, hebben een overmaatse neukstaaf. Daar heeft haar kutje zich waarschijnlijk aan aangepast en dan wordt het lastig om nog iets te voelen als iemand haar met zijn 13 centimeter bestijgt. Die is vrij ruimtelijk bezig, zullen we maar zeggen.

Ze ziet er geil uit in een strak jurkje

Dayna Vendetta houdt van een grote pik Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-02 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-03 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-04 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-05 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-06 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-07 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-08

Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-09 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-10 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-11 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-12 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-13 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-14 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-15 Dayna-Vendetta-grote-tieten-houdt-van-een-grote-pik-16

Gelukkig voor Dayna, hij heeft een grote pik

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.209


Author: web cam

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Romi Rain, seks op een Braziliaans Strand
Seks op een Braziliaans strand, BBC reporter wordt verrast 📷

Dan Walker is presentator bij de BBC en zit voor de Olympische spelen in Brazilië. Hij was net bezig met...

Sluiten