flirt met vrouwen 300 250

Een mooie glimlach en mooi naakt

Dawson Miller is een girl-next-door type vrouw waar je meer dan aangenaam over kan dromen. De knappe blondine heeft een prachtige glimlach en een heerlijk mooi naakt lijf. Vooral dat laatste is een perfect intro tot een erotische droom waarin Dawson de hoofdrol speelt. Ze komt de slaapkamer binnenlopen in haar Eva Kostuum en de fixatie ligt gelijk op haar mooie grote borsten en haar geschoren kutje. Ze vraagt liefjes of ze naast je kan komen liggen, want ze heeft het een beetje koud. Vervolgens drukt ze zich tegen je aan en vraagt met een onschuldig stemmetje of je een manier weet om haar een beetje warm te krijgen.

Inderdaad, we hebben niet veel nodig hier op de redactie om een natte droom te vullen. Tijd om naar de stiltekamer te gaan en ons in de armen van Morpheus te storten, hopende dat Dawson Miller ons naakt komt opzoeken en vraagt of wij het misschien koud hebben.

Kennen we haar ergens van?

Ja, natuurlijk kennen we haar ergens van. Zij is één van de vrouwen die het voor elkaar krijgt dat we gaan slapen tijdens de werkdag. Zijn nog wat meer redenen voor, maar zij is er eentje van. Vandaar dat we haar best vaak op de site hebben neergezet. We zijn haar naakt in de sneeuw tegenkomen, bloot op het aanrecht en die ene keer dat ze een hele strakke spijkerbroek aanhad. In een gallery bij onze advertentieboer “This Years Model” is ze te zien in een heel kort spijkerrokje en een soort van doorkijktrui. Een aanrader.