Cristinia Cinn, sexy zwarte lingerie, doet een striptease en heeft seks

4/5 (1)

Cristinia Cinn ziet er fantastisch uit in sexy zwarte lingerie. Ze heeft een mooi setje aan, inclusief jarretels en hoge hakken. Echt een vrouw waar je seks mee zou willen hebben. Dat moet de fotograaf in de pornovideo ook gedacht hebben, want die heeft heerlijke seks met haar. Hij is in het begin nog druk bezig met foto’s maken, maar al snel raakt hij toch wat te opgewonden van deze mooie vrouw en dat is niet zo vreemd. Ze doet namelijk een geile striptease en dat is precies waardoor de fotograaf even vergeet professioneel te blijven.

Cristinia Cinn is sexy in zwarte lingerie

Maar eerst de foto’s, waarop ze ook een soort van striptease aan het doen is. Ze houdt het merendeel van haar lingerie aan, maar twee belangrijke onderelen, haar onderbroekje en haar bh, zijn opeens verdwenen.Ze doet een geile striptease voor de fotograaf

De fotograaf is zo opgewonden dat hij Cristinia eerst even goed gaat beffen voordat hij zelf gaat genieten van haar orale capaciteiten.

Cristinia Cinn is een knappe vrouw en het is dan ook niet zo vreemd dat de fotograaf nogal opgewonden van haar raakt en seks met haar heeft.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 839Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Alix Lynx, sexy rode lingerie
Alix Lynx, sexy rode lingerie, houdt van plagen en seks

Alix Lynx is wel een beetje van het plagen en teasen. Ze houdt ervan om aan zichzelf te zitten en...

Sluiten